Total Pageviews

Wednesday, July 28, 2010

Kose 2000 laager


Täna saab Robil laager läbi. Seekord ei olnudki pikalt, läks poole pealt. Järgmisel nädalal läheb andmiseks: Kuldliiga 03. august, Baltikad 6.-7. august ja siis Eestikad Rakveres 10.-11. august.
Päevad enne laagrit ja tänasest taas on üks suur kaasaelamine teistele. Ülimalt kerge on teleka ees või interneti vahendusel teisi kommenteerida ja kritiseerida, aga püüa sa aru saada, mis tegelikult toimub. Miks Taavid Juunioride MMil pehmelt öeldes põrusid? Robi tahaks kahe aasta pärast ise neil osaleda. Ma minestaks vist kodus ära. Eriti kui selgub, et midagi ei õnnestu. Ei suuda uskuda, et võistlustele minnakse mütsiga lööma. Kas suurvõistluste pinge on see, millele mõned vastu ei pea? Mõnikord kütab meedia ootused liiga kõrgele, kuigi juunioride võistlused on veel sellised, millele kodune meedia suuremat tähelepanu ei pööra. Grete sooritus oli SUPPER! , see näitas, et siiski on võimalik.
Täna hakkavad oma sooritusi tegema Raja ja Pahapill, esimene ala juba algas. Raja püüab praegu vastata reporteri küsimusele: mis siis täpselt viga oli, ütlesid, et siit valutas ja sealt valutas?
Saan aru, et sellele on raske vastata, sportlasel valutabki siit ja sealt ja pidevalt. Robi ka ütles, et trenni ei saanud hästi teha laagris, sest jälle valutas. Seekord miski lihas. Mis siis teha, kas lasta lihtsalt olla või pöörduda kellegi poole, aga kelle. Praegu las olla.
Meeste esimene ala - 100 m on joostud. Tahes-tahtmata hakkad kohe neid tulemusi võrdlema. 100m võiks Robi konkurentsi pakkuda, aga ühe alaga 10-võistlust ei tee :) Vaatame, mis päev toob.

No comments:

Post a Comment