Total Pageviews

Monday, August 9, 2010

Rakvere ootel

Poolest talvest saadik hakkasin ootama suviseid 10-võistluse Eesti meistrivõistlusi, kus Robi on lubanud näidata, mis ta suudab, aga nüüd istun hoopis Viinistul. Homme hakkab trall pihta. Kata ja Marta lähevad kohale, et kaasa elada, mina saan nendega liituda loodetavasti kolmapäeval.

Sellel pildil sünnivad tublid tulemused ka Rakveres, aga täpselt aasta tagasi.
Tegelikult tahan kirja panna Robi enese kommentaarid Kaunase võistluse kohta, kus kauguse kõik kirjaläinud katsed olid 6.90 ja enam ja ta ise oli veendunud, et jalgades on tegelikult juba 7.30-sed hüpped. Tulemustest saad ülevaate ekjl.ee lehelt. Oma tulemuste sellist olukorda põhjendas ta sellega, et Kaunases purunes kauguse naelikute pael, mis tuli kombineerida sprindi naeltelt võetud paelaga, paelte vahetus röövis aga tublisti aega, mis omakorda mõjutas 100 meetri tulemust jne. Vabandusi sai terve rida, aga tegelikult on olnud tulemused lootustandvad Rakvere suhtes. Loodetavasti laabub Rakveres kõik hästi, teiba liim peab, kõrguse latt ei liigu, tõkked muutuvad nähtamatuteks, reis ei hakka tembutama ja võistlusind ei lõpe enne võistluste lõppu.

Teiba liimiga on selline lugu, et kui su lähedastest keegi selle alaga ei tegele, ega siis ei saa arugi, millest jutt. Tegelikult ei saadud mu küsimusest aasta tagasi aru isegi Dünamo spordipoes, kuhu esimest korda teibaliimi ostma läksin. Müüjad olid tõsiselt hämmeldunud nägudega, kui püüdsin selgitada, mida ma tahan. Ma ise ka ei saanud täpselt aru, mis see olema peab, aga õnneks teadsin ma kedagi, kes kui ise ei tea, siis vähemalt teab kedagi, kes mõistab, mida ma vajan. Nii õnnestuski saada Robi jaoks Kersna käest Erki Noole kunagise teibaliimi lõpp. Tuleb välja, et sellest paremat Eestist saada ei olegi võimalik. Hetkel Robi siiski midagi jälle sai Tamma spordist ja arvas, et teibiga koos elab Rakvere võistluse kindlasti üle.

Marta on praegu Robiga kahekesi kodus ja hoolitseb selle "lohe" eest: keedab süüa, peseb pesu, teeb massaaži ja saadab magama. Homme võtab kindlasti fotoka kaasa, et kõike põhjalikult jäädvustada.

Siin on eelmise aasta Robi fännid silmailuks. Viktor on nüüd küll juba kaugel Brasiilias, aga lehvitame talle ja hoiame homme Robile pöialt :)!



No comments:

Post a Comment