Total Pageviews

Friday, August 6, 2010

Sünnipäev


Robi sai täna 17. Vist esimene kord, kus ta sünnipäeva hommikul kodus pole, õnnitlusi jagasime eile, enne kui ta Kaunasesse minevale bussile viisin.
Ei tea, kas kõikidel emadel on laste sünnipäevadel natuke kahju ka, kui need kunagised väiksed armsad muudkui mehistuvad ja mehistuvad. Minul on. Nii tahaks väikest pojakest, aga seda ei sobi ilmale kuulutada, nii et las ta olla. las teha oma mehetegusid, nüüd on selleks alanud aeg ja täna taas ka üks võimalus.
Teisipäevase Kuldliiga finaali 100 m soovitas treener vahele jätta. Naljakas, et stardiprotokollist ta nime maha võtta ei jõutud ja nii sai tühjal kaheksandal rajal jooksma pidanud ja maha hõigatud Karl Robert Saluri nalja pärast isegi kõvema aplausi kui samas jooksus startinud Gatlin :).
Täna Kaunases tuleb siiski stardis olla: 100m, kaugus ja 4x100 ootavad järge. Huvitav, kas sünnipäev annab tiivad.
Ta ise ütles just äsja oma uue läpaka abil msn-is rääkides, et õnnelik-olemise tunnet segab valutav jalg ja lubas jalga hoida pigem 10. augustil Rakveres algavateks 10-võistluse Eesti meistrivõistlusteks. Eks paistab, kas suudab stardist poole vinnaga minema minna. Ma ju ei tea, palju või kui kõvasti see jalg päriselt valutab. Marta püüdis oma oskamatu massaažiga teha mis suudab. Määret sai ka määritud ja midagi pakkis isegi kaasa, aga kuidas sa oskad aidata, kui oskusi ei ole, teadmistest rääkimata.
Nii istumegi lihtsalt kogu perega täna kella viiest õhtul alates pöidlad peos. Minu sooviks oleks, et ta ikka tervena tagasi tuleks. Rakverre tahaks vähemalt ühel päeval kohale minna ja kogu hingest kaasa elada, uskudes ja lootes parimat.
Palju õnne, Robi!

No comments:

Post a Comment