Total Pageviews

Wednesday, September 15, 2010

Noored heitjad Audenteses 15.09.10 ja Taavi Peetre (W)

Veel kümme minutit ja Audenteses algab Noorte heitjate seeriavõistluse raames odavise. Robi osaleb. Sõlmisime täna kokkuleppe, mille kohaselt peab ta täna heitma vähemalt 60 meetrit. See tulemus päästaks ta ühest tema jaoks tüütust kohustuslikust käigust. Kui 60 meetrit täis ei tule, siis peab proovima oma suutlikust mujal :). Tulemused selguvad juba vähem kui tunni aja pärast ma loodan.
Esimest korda hoian salajas pöialt, et seekord 60 meetri piir ei alistuks. Robi ise ütles, et nüüd on tal tõsine motivatsioon see ületada. Elame-näeme ;).

16.09 Seda nägemist pidi nüüd küll ootama, aga tulemus selline, et 60 meetri piir ei alistunud ja mees peab end selle asemel veidi vahelduseks ka kultuurselt harima. Eile lendas oda 56.25. Ja mis vahet seal lõpuks.
Neil päevil mõtleb iga sporditeadlik inimene ühele, keda enam ei ole - Taavi Peetre. Esimene info õnnetuse kohta tundus meelevaldne, seda lihtsalt polnud võimalik uskuda. Kuidas, kuhu jääb siis Eesti rekord, see oli juba peaaegu olemas. Me saime sellest Kohilas aimu, mis sest, et üle astutud. Praegu tahaks, et nad oleks selle ikkagi ära mõõtnud, kas või nalja pärast, kuigi mis vahet sel enam. Taavist saame rääkida nüüd vaid mineviku vormis.
Õhtustest uudistest nägin, et Audenteses tõugati eile Taavile mõeldes kuuli. Loodan, et ka Robi oli tõukajate rivis. Elu on habras...

No comments:

Post a Comment