Total Pageviews

Friday, November 12, 2010

KUTSE(d)

Sa mõtled, et periood on rahulik ja võid ajada ainult saunajuttu, aga tuleb välja, et nii rahulik see ka ei ole. Ühelt poolt on käes lõikuskuu viljade eest, mis aasta jooksul küpsenud ja teisalt on aeg vaadata ettepoole. Just selline periood tundub praegu olevat Robi elus, kes igapäevaselt tegeleb kõigele lisaks oma põlve ravimisega. Ju see põlv terveks saab, kui temasse soojalt suhtuda ja paremini suhtuda aitab nii tunnustus tehtu eest kui ka ootused tulevikult.
Uhh, kus nüüd keerutasin! :)

Tegelikult tahtsin öelda, et A klassi sportlane Robi sai kutse "Eesti juunioride koondisse 2011". Teada andis ta sellest juba nädala keskel, nüüdseks leidsin info üles ka Kergejõustiku liidu veebilehelt. Esimene koondise kokkusaamine ja laager on juba novembri lõpus. Tundub, et seltskond on neil mõnus. Kata ütles selle peale, et tahaks juba võistlustele minna. Näe, kuidas spordipisik võib nakatada. Peame fotoka enne jaanuari laskma korda teha, siis saaks vahetuid elamusi ka teistega jagada. Ja veel - hea, et sel aastal tähtsamad võistlused kõik Eestis on, saab kindlalt kohal olla!

Sellega polnud kutsed lõppenud. Täna, Robile järele minnes, ütles ta, et kui tuled, siis näitan sulle midagi. Rohkem ei öelnud. Tund paar praadimist ja oletamist, mis võiks selle salapärase vihje taga olla. Kas tõesti mõni hea töö kirjanduses???? Viimasel ajal on ta ka oma õppimisse jälle hakanud tõsisemalt suhtuma. Mitte et tal muidu väga kehv oleks asi olnud, aga nüüd püüab rohkem neljade-viite poole. Mõistagi teeb selline asi emale rõõmu. Teavad ju kõik lugusid sellest, kus on sportlased ajal, kui teistele mõistust jagatakse. Ootasin teda kooli juures ja nägin juba eemalt näpu vahel lehvivat ümbrikku! Aimasin kohe, millega tegu ja ma ei eksinud palju. Sõbrad, Kata, Marta, Siim! Lugege nüüd teraselt: Robi sai KUTSE pidulikule kergejõustikuaasta lõpetamisele!!! Üritus ise on juba järgmisel laupäeval, ehk siis täpsemalt 20. novembril saame teada, mis on selle kutse taga ;). Vihjeid praegu ei jaga :).

Vahetan hoopis teemat ja märgin siinkohal ära, et nägin telekast just äsja oma vennapoega Joosepit. Tegelikult nägin teda juba päeval Postimehes ja kuulsin raadiouudistest ja see oli väga tore kohtumine, sest Joosep oli saanud kutse! Teda kutsuti Unicefi heategevuspreemiate jagamisele. Ohh, kui vähe me oma lähedastest teame. Seda ma muidugi teadsin, et teda on kutsutud Riigikogu valgesse saali, aga mille pärast, polnud päriselt selge. Seda toredam oli seda kõike kuulda ja lugeda ja nüüd ka telekast näha. Meie Saaremaa onupojad mängivad korvpalli ja selgus, et Joosep on Saaremaal kaasa aidanud Tähtede mängu korraldamisele ja selle kaudu abivajajatele rahakogumisele. Raadios antud intervjuu oli väga kena! Ausalt öeldes polnudki seda suurt ja tagasihoidlikku poissi varem korraga nii pikalt rääkimas kuulnud :) Tublid poisid ja muidugi väike Anet ka. Tervitused mere taha!


No comments:

Post a Comment