Total Pageviews

Sunday, December 5, 2010

Koondise laager ja teised rõõmud

Siin nad on: Eesti juunioride koondis 2011, terve rida lootusi, kellega võiksime kohtuda Juunioride Euroopa Meistrivõistlustel Kadriorus 21.- 24. juulil.
Laager ise toimus novembri lõpus ja oli tihedalt tegemist täis. Keda huvitab, see saab osalejatega, programmiga ja katse tulemustega tutvuda Kergejõustikuliidu veebilehel.

Robi oli möödunud nädalavahetusel taas kodus. Tuju polnud just suurem asi, sest võttis endaga kaasa üsna mitu mure. Enamasti kõik sportimisega seotud, mis seal salata. Probleem number üks tundub olevat põlv, mis valu teeb ega lase hüpetele keskenduda. Lubas täna arsti juurde minna jälle, loodetavasti saab abi. 21. detsembril on Audenteses nii öelda hooaja avavõistlused, kus Robil oli juba aegu tagasi plaanis kaugust hüpata, et saaks hooaja A-klassi tulemuse oma nimele, aga see üritus jääb vist sedakorda vahele. Rääkis koguni, et kaalub tõsiselt jaanuari alguse Baltikatest loobumist. Kahju on, eriti nüüd, kus võistlused kodus ja saaks minna kaasa elama, aga kui nii olema peab, siis koondagem read! Tervis ennekõike! Kaasa elada saab ju teistelegi.

Teravalt on päevakorda tõusnud klubivahetuse teema. Keeruline olukord noormehe jaoks. Kõne tuleb teha ja asi korda ajada. Ega praegusel klubil ju iseenesest viga ei ole, aga tuge pakuks uus valitud klubi tõenäoliselt enam ja uuel aastal oleks seda praeguse seisuga hädasti vaja või siis vähemalt garantiid lähitulevikus hakkamasaamiseks. Saab näha, kuidas asjad kulgevad, hoogu kulgemiseks peab ise andma, loodan senise klubi mõistvale suhtumisele.

Äsja vaatasin Raplamaa spordiliidu veebilehte ja märkasin, et esmakordselt on Robi ka kutsutud Raplamaa koolisportlaste vastuvõtule. Senini oli küsimuseks, et kas ta ikka on Raplamaa sportlane. Kas selleks, et olla Raplamaa koolisportlaste nimekirjas piisab sellest, et ta selles maanurgas elab. Kool on ju Tallinnas. Paistab, et seekord piisas. Samas on info väga lünklik, nimetatud on toimumise kuupäev ja kellaaeg, aga kohta pole. Võibolla Raplas elavad noored sportlased tõmbavad ninaga õhku ja teavad, kus suunas joosta. Raplamaa äärealal elavate inimesteni see luhvt ei jõua. Aga ju antakse teada, kui tõsi taga :).

* koondise pilt on laenatud Delfi pildipangast

No comments:

Post a Comment