Total Pageviews

Monday, December 20, 2010

Pojad on mul õige naksid


Kuigi alustasin seda blogi mõttega panna siia kirja kõik Robi tegemised, siis ei saa hetkel kuidagi mööda minna Siimust, Robi suurest vennast. Reede oli Siimu tähetund, kes pälvis ERRi tunnustuse aasta jooksul silma paistnud töö eest. Armas oli tunnustuse tekst, kes iganes selle autor oli, toon selle siinkohal ära:

Siim oli see tegelane legendaarses mängufilmis "Viimne reliikvia", ke sellel ajal kui Gabriel niisama ringi kepsles, tuvisid sihtis ja poolt põtra sõi - kõik asjad korda ajas. Siim hoidis poolt ordut kinni - sillast käsitsi välja kistud vaiaga. Siim tuli tohutu väesalgaga ja vallutas tegelikult kloostri, kuigi au langes millegi pärast teistele.

Nimemaagia toimib Siimu puhul täiesti. Lavastusosakonna noore juhina on ta mitu sõda ja lahingut võitnud, saanud hakkama keeruliste ja veel keerulisemate isiksustega ning mis peamine, tundub, et seda tehes läheb kõik kogu aeg paremaks.

Siimulikult ei reeda seda naeratus, vaid see, et igal küsijal on võimalus saada nii vastus kui lahendus.

Ja Siimul on salakirg ka, mis muudab ta vahel terminaatoriks või robotmeheks ning sunnib pidama vastu steadicam kaamera pirtsakale iseloomule.


Ise lisan, et Siimu salakirg tuleb tõenäoliselt tema teisest nimest, milleks on Kaarel (Kaamera) ;).


No comments:

Post a Comment