Total Pageviews

Friday, December 17, 2010

Raplamaa parim noorsportlane

Eile õhtul käisime Robiga Raplamaa Spordiliidu 20 aasta tähistamisel, kus muuhulgas kuulutati välja ka Raplamaa 2010 aasta tublimad spordi rindel. Olin esimest korda Märjamaa rahvamajas pärast renoveerimist ja tuleb tunnistada, et maja oli tõesti ilus. Üritus oli ka kena ja Robi sai sealt ka oma järjekordse tubli-olemise kinnituse, ehk RAPLAMAA PARIMA NOORSPORTLASE tiitli. Seekord tuleb küll lisada, et esmakordselt anti tiitliga koos ka väike rahaline preemia, sedapuhku kinkekaardi kujul, mida ta kavatseb juba laupäeval realiseerima minna. Kuidas ja kas õnnestub, seda saavad huvilised näha aasta viimastel võistlustel, mis toimuvad Audenteses 21. detsembril. Kaugust tõenäoliselt ei hüppa, aga 60m on sihikul, kui ma õigesti aru sain.
Eilsest pidulikust üritusest mul kahjuks pilte ei ole, kuna meie fotokas streigib, aga ehk ilmuvad mõned pildid välja Nädalise galerii lehele ja siis ehk saan laenuks mõne ka siia laadida.

Üldiselt kulgeb elu praegu rahuliselt. Siimul ja Katal on sessiaeg, Siim rügab lisaks ka kõvasti tööd teha ja Robi eilse tunnustamise peale soovitas meil täna osaleda ERRi aastalõpu peol, kus ka tema oma töö eest esimese suurema tunnustuse ära teenib. Kahjuks ei saa me keegi seda hetke tunnistama minna, aga rõõmsad oleme ikka. Siis veel Marta, kes viimasel ajal on teenimatult varju jäänud. Väiksena oli just tema see, kes alati kõikide imetluse pälvis oma julge oleku ja särava naeratusega. Nüüd on eneseleidmise raske tee sundinud teda tagaplaanile, kuigi Robi jaoks on ta alati oluline, sest kellel on kõige tugevamad käed ja kõige enam kannatust kangete lihaste pehmeks tagumisel??? Ikka Martal :). Tore, et te kõik olete olemas!

Robi jaoks on aasta lõpus kindlasti oluline klubivahetuse asjade kordaajamine. Kose 2000 on kavas vahetada spordiklubi Järvala vastu. Põhimõtteliselt kokkulepped olemas, meilitsi avaldused saadetud, usutavasti laabub kõik ilusasti ja järgmisel aastal siis ehk ka suurem kindlus reaalsetele toetustele isegi juhul, kui sponsor-ema suutlikkusest üksi väheks jääb.

Kõige olulisem on muidugi, et löökravi tulemuse annab ja Robi põlv korda saab, mis lubaks tal meile kõigile pakkuda vahvaid elamusi uuel spordiaastal. Eile hakkas juba poole suuga poetama oma sihte ja eesmärke, aga esialgu neid siin veel ei ava. Vaatame, mis jaanuaris algav sisehooaeg toob.

Üks siht ja eesmärk on aga kindlasti suvine Juunioride EM Kadriorus. Eesti Päevalehe vahel ilmus selle kohta hea erileht 9. detsembril, aga kahjuks pole see elektrooniliselt kättesaadav :(.

No comments:

Post a Comment