Total Pageviews

Wednesday, January 12, 2011

Kergejõustikuklubi Järvala ja mitte ainult

Olen siin varasemalt kirjutanud Robi klubivahetuse plaanist, aga jätnud kirjutamata, et see on nüüd tehtud ja uueks klubiks on Järvala. Baltikatel selgus, et klubil on oma projekt noorsportlaste toetuseks nimega "Team 2012". Tegemist on klubi ja sponsorite poolse kokkuleppega toetada noori nende eesmärkide saavutamisel. Selle aasta eesmärgiks on tubli esinemine noorte EMil Tallinnas, 2012. aastal noorte MM Barcelonas. Varasemast ajast kuulusid klubisse Grete Šadeiko, Kristjan Jäärats, Andra Viidikas ja Krisly Viidikas. Pühapäeva õhtul toimunud kohtumisel otsustati juurde võtta Joosep Lohur ja Robi ka. Tore, kas pole??:)!

Siin on tiimi varasemad liikmed: Joosep, Andra, Grete ja Kristjan koos treener Soomiga

Muidugi on tore! Polnud jõudnud veel õieti muretsemagi hakata, kuidas selle aasta väljakutsetega kahanenud eelarve tingimustes hakkama saada, kui lahendus astus ise õuele. Saan aru, et Robil õnnestub sel aastal esimest korda minna laagrisse väljaspoole Eestit, saada toetust vajalike spordivahendite muretsemisel, nõu ja abi muudeski spordiga seotud valdkondades.
Seda kõike on talle hädasti vaja, eriti kui arvestada, et ema poolt äsja ostetud liibukad jättis ta pärast võistlust halli ja jumal seda teab, kas neid sealt enam kätte saabki... Tahaks olla kohe nagu Kiire ema ja ühe korraliku tou anda :).

Pärast nädalavahetuse võistlusi kartsin, et ehk polnud Robi oma tulemusega võistlustel rahul ja on vähe pettunud. Ennekõike pidasin silmas ebaõnnestunud teivashüpet, aga sain teada, et olen ise veel üsna võhik. "Kuidas ma saan mitte rahul olla, kui tegin esimese korraga juunioride klassis üle 5000 punkti (5115) ja parandasin isiklikke viiel alal," pidin kuulma ja nõustuma. Panen endale kirja, et oleks eestikate eel spikker olemas:
60m - 7.11
kaugus - 6.91 (hallis)
kuul - 13.66 (6kg)
60m tõkked - 8.70
1000 m - 2.44,93

Nii rasket raudkera polnud ta lihtsalt varem võistlustel loopinud ja üle niii kõrgete tõkete polnud ka varem jooksnud, seega võtsin neid alasid kui lihtsalt märgi mahapanekut ja kauguses ka ei osanud tõesti eraldi arvestust pidada sees ja väljas hüpatud kauguste vahel (väljas 7.08). Aga kui nii, siis nii. Tubli poiss, mis muud. Tegin talle ja teistele tublidele poistele sekspuhuks ühe mõnusa napoleoni koogi. Loodan, et see maitseb neile hea. Kata tegi rammusaid küpsiseid ka.


No comments:

Post a Comment