Total Pageviews

Friday, February 18, 2011

BIGBANK Kuldliiga III etapp Lasnamäel - Robi 200m

Robi otsustas üle mitme nädalavahetuse end taas proovile panna ja seekord BIGPANK kolmandal etapil 200 meetri jooksus. Lähen vaatama, kui auto käima saan, lootuses lõpuks laps koju tuua. Ammu pole teda siin juba näha olnud....
Kuulen ainult telefoni teel või netis suheldes, et põlv tegi vahepeal jälle valu, et kõht jääb mõnikord tühjaks, et püksid kuluvad jalga ära ja et mingi pluus osutus temast suuremaks.

Mida teeb ema, kui kuuleb, et laps kaotab tühja kõhu pärast kaalu???? Ema hakkab küpsetama, tormab poodi, püüdes aimata poja salasoove ja jookseb ühikasse külmikut täitma, valides hästi aega, et saaks poja oma silmaga üle vaadata. Pole võimalik - ta on kogu aeg trennis :(.

Täna ehk saame selle võimaluse, kui auto ikka käima läheb. Õues on kohutavalt külm -30 oli eile varahommikul, täna vist ei olnud vähem, aga andestan iga külmakraadi, kui liikuma saan. Varsti ajan Marta üles ja siis hakkame tegema katseid elu endaga.

Kuldliiga kohta saab infot siit, samale lehele tulevad ka jooksvalt kõik tulemused. Loota on taas huvitavat võistlust.

Ja veel, suvele mõeldes üks asjalik artikkel Eesti Päevalehest. Olen sama meelt - lihtsalt hoidke pöialt, et neil noortel inimestel võistlused hästi õnnestuks, medalid on boonus :).

Õhtu, kell hakkab üheksa saama. Kailo abiga saime Siimu saanile taas hääle sisse ja nüüd on juba hea kirja panna - käidud!

Ilus võistlus oli! Fotokat, mis pilti ei tee, kaasa ei võtnud, läpaka jätsin ka koju, et saaks lihtsalt võistlusi vaadata. Ainult Marta oli ühes ja Robi panime jooksma. Hästi jooksis nende võistluste kontekstis. Jäi kolmandaks ajaga 22,80. Parim aeg oli 22,63 Marek Korindt. Oma jooksus oli Robi teine, kuigi sai enne öeldud, et olgu esimene, aga tunnistas pärast jooksu, et jõudu praegu napib. Arvas et norwalki viirus jättis oma jälje. Samas lubas nädalaga taastuda ja klubide karikal jälle vormis olla. Eks paistab, nädal on ju pikk, vahepeale jääb kodumaa sünnipäev koos pikema kodus olemisega.

Pidin õhtul ära minestama, kui Robi üle hulga aja kodus olles sööma hakkas. Olin täiesti ära unustanud, kui palju ta sööb. Ega midagi erilist tegema ei hakanud nii hilise jõudmise juures, aga eilsest jäi hulga mulgikapsast ja kartuleid, mida kuhjasin panni peale enda arvates kohe hulga, et saaksin ise ja saaks Marta ja jätkuks Robile ka. Robi kallas esimesena... kõik enda taldrikusse!!! Mul jäi suu lahti. Me oleks sellest kogusest Martaga mitu päeva söönuks saanud.
Õnneks oli kartuleid veel, sest Marta tahtis teiseks päevaks kartulisalatit teha. Selle jaoks peab ta muidugi uued keetma.
Robi ise ütles, et mul tuleb kohaneda sellega, et ta ei ole tavaline poiss. Tavalised poisid teevad õues suitsu, joovad alksi peale ja saavadki kõhu täis. Tema vajab midagi muud, oli lühike kommentaar. Olen nõus, mitte tavaline variant sobib meile hästi!

Aga kui veel korra tänase võistluse juurde tulla, siis hoidsime pöialt ka Meelis Siimsonile, lootes, et ta jaksab end sellest kauguse pakust tõugata vähemalt 7.40 kaugusele, (juuniorite EMi norm) aga täna piirdus 7,25-ga ja jäi jälle teiseks. Grete hüppas samuti kaugust, kohapeal näidati tulemuseks 5,77, aga kirja pandi 5,74.

Kahe Eesti rekordi sünni tunnistajaks olime ka, aga kõikide tulemustega saab huvi korral tutvuda juba viidatud BIGPANK Kuldliiga veebilehel.


No comments:

Post a Comment