Total Pageviews

Friday, March 18, 2011

Kutse käes

Sain paari päeva eest kätte nimelise kutse juuniorite Euroopa Meistrivõistlustele, mis toimub 21. - 24. juulini Tallinnas Kadrioru staadionil. Uhke värk, kas pole :). Eriti olukorras, kus tuleb mitte lihtsalt elada, vaid väga kokkuhoidlikult elada. Üks piletiraha on nüüd selgelt kokku hoitud. Kui Marta peaks ennast vabatahtlikuks registreerima, siis oleks temaga ka hooleta, aga vahest oleks siiski veel parem lihtsalt tribüünidel lebotada. Õnneks on veel aega mõelda ja plaane teha ja esmalt muidugi oodata, kas Robi üldse meistrivõistluste vääriliste tulemusteni jõuab.

Selguse huvides tuleb vist ka ära märkida, kuidas kutse minuni jõudis, sest tundub, et see tekitab küsimusi. Aga asi oli iseenesest lihtne: lihtsalt meie hea sõber Janika saatis Euuroopa Juuniorite EMi maskottide nimekonkursile oma nimevariandid, neile nimedele anti usinasti hääli ja tasuks sai ta kutse võistlustele. Spordikauge inimesena ta kutsest ise ei osanud vaimustuda, küll aga arvas teadvat kedagi, kes teab kedagi, kellele see kutse rõõmu teeks. Nii ma selle sain ja nii lihtne see kõik oligi :)

Praegu on võistlushooajas paus - sisevõistlused seljataga ja käib müüriladumine suviseks hooajaks. Järgmine tõsisem mõõduvõtmine on mais, täpsemalt 21.-22. mai Rakveres, kus toimub Balti noorte mitmevõistluse maavõistlus. Euroopa meistrivõistluste normiks tuleks saada kokku vähemalt 7000 punkti. Tuletan siinkohal meelde, et A-klassis tehtud tipptulemus oli 7270 punkti.

Täna on ilus päev, sest Robi tuleb üle mitme nädala jälle koju, siis kuuleb ehk ka viimase juuniorite koondise laagri muljeid. Laiema avalikkuse jaoks andis laagrist ülevaate Kergejõustikuliidu peatreener Aivo Normak, KUKU raadio saates "Hoovõtt", mis on eetris igal esmaspäeval ja kolmapäeval kell 15.45.


No comments:

Post a Comment