Total Pageviews

Sunday, May 8, 2011

Hispaanias käidud, tagasi kodus



Hispaania on vallutatud, elagu Eesti! Rõõmsad sellid Robi, Maicel ja Gerret tulid reede õhtul kenasti lennukilt maha, et jätkata mehetegudega Eestis.

Meil oli hea meel oma kõrbenud last näha. Kõht oli nagu grill-kana nahk. Kuulasime Hispaania muljed ära, saime teada, et tagareis on parem, et päkale tegi viga, aga sai korda, et enesetunne on ülihea ja enesekindlus hetkel laes. Nalja ei kavatse sel hooajal tegema hakata. Loodame, et Eesti jahedus tema kirge ei jahuta. Ootan põnevusega Baltikaid, mis toimuvad Rakveres juba kahe nädala pärast.

Laupäeva hommikul läks üsna varakult koos Martaga Kohilasse oma pruuni keha näitama. Muu hulgas pidi võrkpalli võistlustest samuti osa võtma. Ma ei tea täpselt, mis võistkonna all ta palli peksis, oli see Kaiu või Kohila. Nagu aru sain, siis oli tegemist Raplamaa meitriliigaga ja nende võistkond jäi kolmandaks. Võrkpalliga on mul varasemast eluperioodist kujunenud välja isiklik negatiivne suhe, seepärast ma sellele osale oma poja elust kirega kaasa ei ela ega üritagi end asjaga täpselt kurssi viia. Mäng ise on tore, aga mul on hea meel, et Robi valis kergejõustiku :).

Veel parem meel oli, et ta jõudis koju emadepäevaks. Pooleldi veel tõbine ema aeti kohe hommikul õue, et lilli mitte tuppa tassida. Õnneks veeretasid nad koogi ka järele. Kook oli vist maitsev, vähemalt mõnusalt kreemine kindlasti. Ütlen vist ainult seepärast, et suure nohu tõttu kaotasin nii haistmis- kui ka maitsmismeele. Loodetavasti need ühel päeval taastuvad.















Tort nägi välja selline. Marta nägi koos tordiga välja selline


Aga isegi emadepäeva ei antud kaua pidada, sest tasuta tööjõud tuli kohe ära kasutada. Olin just Robi jaoks jätnud kartulimaa ümberkaevamise ja vagude sisseajamise raske töö. See on aastatega väljakujunenud tiimitöö, kus saab kasvatada muskleid ja praadida oma niigi üleküpsenud keha. Kuidas keegi muidugi.

Et pääseda ema õpetussõnadest, tuleb kasutada suuri kõrvaklappe

Kata vajab järeleaitamist. Päevitamises.

No comments:

Post a Comment