Total Pageviews

Saturday, May 28, 2011

Kuldliigast ja Götzisest

Erutuda ei maksa, Robi ei tee kummaski kaasa. Mina vahendan talle kodust uudiseid Götzisest ja tema vahendab mulle Meelis Siimsoni tulemusi Tartus toimuvalt Kuldliiga esimeselt etapilt. On huvitav päev, sest kohe hommikul selgus hetke mitmevõistluse pealinnast, et Raja katkestas juba 100 meetri peal. Ajakirjanduse kaudu tulnud info põhjal vedas alt tagareis. Kahju. See eest läheb Pahapillil hästi, mille üle on jälle põhjust rõõmu tunda. Kuulitõuke järel tõusis ta oma punktisummaga juba teisele positsioonile. Päeva lõppedes peab leppima kolmanda punktisummaga (4172), 400 m ta just ei hiilanud (50.95). Trey Hardee USAst hoiab avapäeva järel kindlalt liidripositsiooni 4553 punktiga.

Aga neist mitmevõistluse saavutustest veel rohkem rõõmustan ma hetkel selle üle, et soovitasin Meelisel täna Pahapilli Götzises hüpatud kauguse tulemus 7.39 kindlasti üle hüpata. Äsja helistas Robi ja andis teada, et see õnnestus juba esimesel katsel, mille pikkuseks mõõdeti 7.58!!!! Uus Eesti juuniorite rekord, Meelis ületas eelmise 2 sentimeetriga ja see eelmine oli püsinud täpselt 35 aastat, autoriks toona oli Henn Piirisild.

Stiilinäide Meelise hüppetehnikast talvistelt Eesti meistrivõistlustelt Lasnamäe hallis

Tubli poiss! Suvise juuniorite EMi norm on seega täidetud ja kuhjaga! Normiks oli 7.40. Oleks tahtnud kohe ise seda lendu näha :). Ju tuleb kauneid sooritusi veel ja loodetavasti jäävad selle suve pikimad lennud EMile, mille pilet mul juba ju olemas on!!!

29. mai
Lõpuks ka Pahapilli teisest päevast Götzisest, mis lõppes tema jaoks vähemalt hästi, kui mitte suurepäraselt, 8398 punkti, isiklik rekord ja nende võistluste kolmas tulemus. 5.06 teivashüppes ja odas 69.53 olid ehk päeva säravaimad tulemused. Esikohta hoidis lõpuni Trey Hardee, kes kogus 8689 punkti ja teiseks trügis end Kuubalane Leonel Suarez 8440 punktiga. Huvitav võistlus oli, hoidi pinget päeva lõpuni.

No comments:

Post a Comment