Total Pageviews

Tuesday, May 3, 2011

Soe Hispaania päike ja pudruigatsus

Robi naudib Hispaanias jätkuvalt sealset sooja päikest, tänaseks oli ennustatud +26 ja järgnevatel päevadel pidi hoidma sama joont.

Trenni teevad kõvasti ja edenevad hästi, vähemalt tema ja Gerret. Poetab aeg-ajalt oma järjekordsetest imesooritustest, aga ei hakka neid praegu paljundama, vaatame parem, kas sellest kõigest jääb midagi alles ka 21. maiks. Põhiline on kaugus ja lõigud, millega Hispaanias vaeva näevad, sekka ketast ja oda ka. Ja siis veel muidugi kang ja bassein ja mäkkeronimine ja lihtsalt elu nautimine.

Tegin täna keset päeva endale kaerahelbe ehk herkuloputru ja muidugi mõtlesin kohe, et tea, kas nad seal Hispaanias ikka saavad putru?? Õnneks sai Marta kohe järele uurida ja kuulis, et puder on ainus asi, mille järele Robi Hispaanias igatsust tunneb. Ohh, ma sõin kohe kaks kausitäit :).

Tegelikult polegi enam kaua koduse pudruni jäänud: kolm ööd või neli trenni või kaks täispäeva kuuma päikese all. Meil siin on karmilt külmaks kiskunud, enesel õnnestus lõpuks üks viirus üles korjata, aga ehk läheb reede õhtuks kõik juba üle.


















No comments:

Post a Comment