Total Pageviews

Wednesday, May 11, 2011

Suvehooaja esimene võistlus Rakveres

Jalad, mis on õigel teel :)

Täna hommikul läks Robi proovi tegema. Kündmisega seal küll tegu pole, ta sõitis hoopis Stennuga Rakverre Eesti Koolispordiliidu I ja II liiga meistrivõistlustele. Proovi läks tegema vormi katsetamise mõttes. Tegemist on koolidevahelise võistlusega, aga Robi teeb kaasa väljaspool arvestust ja kaasa teeb 100 m ja kauguses.
Ütles hommikul, et 100 meetris täna kõike välja ei pane ja kui kuskil mingigi koht kehas tunda annab, siis riskima ei hakka.
Vahetult pärast Hispaaniat oli poiss küll pilvedes koos enesetunde ja enesekindlusega. See ei ole üldse halvasti öeldud ega mõeldud, sest kui usku endasse ka ei ole, siis ei maksagi sporti teha. Kui juba võistlustele minna, siis kas võitma või vähemalt endast parimat andma. Ainult nii sünnib võistlustest etendus, mida ka pealtvaatajatel mõnus nautida on.
Robi 100 m isiklik tippmark on hetkel 11,09 ja kauguses on piiriks olnud 7.08. Saab näha, millal nende alade seinad nihkuma hakkavad.

Tänased tulemused:
Olemas on 100m tulemus joostud taganttuulega 1,6 m/s ja aeg 11,15. Kuna tagareis andis ikka tunda, siis oli end stardis tagasi hoidnud. Kogu selle info peale pole ju paha :).
Kaugushüppes mõõdeti parimaks tulemuseks 7.05. Juhhuuuu! Oli kena proov!

Lõpuks nädalavahetuse pildiseeria sellest, kuidas Robi künnivõistlusteks häälestamine käib.

Ema jookseb kündjat soojaks

Marta võttis teatepulga üle

Nüüd annab Robile hoo sisse

Edasi hoia ainult tagasi :)

No comments:

Post a Comment