Total Pageviews

Tuesday, June 7, 2011

Kuldliiga II etapp Rakveres

Täna on jälle adrenaliini tõstmise õhtu, sest oma "kuked" on taas platsil. Kuldliiga II etapil Rakveres jookseb Robi 100 m, Meelis hüppab kaugust üle 7.70 ;) ja Maicel ületab iseennast. Kõik ülejäänud osalejad, võistluste ajakava ja lõpuks ka tulemused leiab Kuldliiga kodulehelt.

Natuke on ju kurb ka, et ei saa nii põneval hetkel ise kohal olla, sest lihtsalt teadmine, et sinu omad osalevad pole pooltki nii põnev, kui vahetult näha ja kogeda, kuidas uusi eesmärke saavutatakse. Robi lubas täna joosta telefon kõrva ääres ja anda jooksvaid tulemusi nii teibast kui kaugusest. Jään ootama ja lootma, et ta oma lubadusi ei unusta.

Olemas! Vähemalt kaugushüppe tulemused, mida mina ootasin. Meelis hüppas 7.57 :) 1 cm vähem kui eelmisel kuldliigal, seega rekordiparandust täna ei tulnud, aga stabiilsust näitas küll. Õnnestunud hüpped kõik üle 7 meetri. Loodan, et ta ise ka rahul, kuigi lubas meile 7.70-st lendu.

Maicel sai lõpuks tulemuse võistlustel kirja. Kauguses 6.77. Ei tea, kuidas enesetunne?? Teivas ka tehtud, mu meelest korralik 4.37. Robi küll veel nii kõrget ülemaandumist näidanud pole. Sain Robi käest hiljem teada, et 4.37 oli Maiceli isiklik ja tegelikult ju ka selle võistlushooaja esimene start, nii et jäi rahule küll ja hakkavad koos edasi paugutama :).

Robil eeljooksus täna 5. aeg tulemusega 11,43. Kõik olid sellised 11 sisse ajad, tundub, et kerges vastutuules joostud. Mahtus vist finaali, aga see alles kell 20.00

Kogu seekordse võistluse probleemiks oligi tugev keerutav tuul, sain raadiouudistest aru. Robi ütles, et 100 m finaalis tuul probleemi ei valmistanud, aeg 11,21 andis neil võistlustel 5. koha. Rasmus Rooks 10,94 -ga selle distantsi võitis.
Kõikide tulemustega saab tutvuda siin

No comments:

Post a Comment