Total Pageviews

Tuesday, July 19, 2011

Emotsioonide sasipuntras - kaks päeva enne EMi

Tunded, arusaamad või hoopis kohatised arusaamatused enne tähtsaid võistlusi on muutumas häirivaks. Ainult kaks päeva ongi veel selle suve spordisündmuse tipphetkeni jäänud, vähemalt meie pere jaoks, sest eks igaüks valib oma tipphetked või kuulutab need selleks ikka ise.
Kogu selle virr-varri keskel on korraga tunne, et ärevus, teadmatus, ootus ja lootus ja vahest isegi kuskil nurga taga hiiliv hirm on hakanud enese alla matma rõõmu, millega me või vähemalt ma seda ootust alustasin.

Tegelikult on kõik hästi, st kõik ju teavad oma kohta ja on lubanud õigel ajal olla õiges kohas. Robi niitis eile isegi muru ära, mistõttu ei ähvarda teda enam isegi võistlustele minemise keeld ;).
Kõige suuremad käärid on tekkinud rollide jaotuses: ema-ajakirjanik-pealtvaataja, poeg-sportlane, kes on kes neil võistlustel. Vaatamata sellele, et oleme kokkuleppinud, püsib ikka kahtlus, kas suudame neid kokkuleppeid hoida.
Kahtlus on muidugi minu suhtes, sest kõigele lisaks olen ka fänn ja nende käitumine on alati olnud ettearvamatu. See oli nüüd küll rohkem poja hirmutamiseks siia lisatud. Olen kindlasti fänn ja elan kaasa kõigile, ennekõike oma lemmikutele. Robi kõrval kavatsen hoida kahte pöialt kindlasti Meelisele, Rasmustele, Eleriinile, Kaiale, Kätlinile ja teistelegi, sest arvan teadvat, mida te tunnete või mida tunnevad nende noorte inimeste lähedased. Ja sellega minu osa piirdubki. Tegusid oodatakse teilt, kes te meie rõõmuks areenil esinete.

Eile tegin Robi jaoks ühe väidetavalt hea ja mis peamine - loodusliku energiat taastava joogi kontsentraadi. Sain selle tegemiseks vihje sõber Heikki Krimmilt, kelle poolt valmistatud toodetest on Robil varemgi kasu olnud. Esimese maitsemise põhjal arvas Robi, et võib proovida küll. Tegelikult oleks olnud hea seda testida juba varem, aga varem ei olnud Heikki mulle oma saladusi avaldanud.

Vaatasin eile üle ka Euroopa juuniorite edetabeli ja leidsin, et kui
Rasmus Mägi on 400mtj jätkuvalt 4. ja Meelis Siimson jagab tulemusega 7.62 kaugushüppes 14.-15. kohta, siis Robi on nüüd esindatud koguni kahe tulemusega: 7249 punkti on andnud Karl Robert Salunile edetabelis 14 (16) koha, 7206 punktiga on ta 16 (18) kohal, siis nime all Karl-Robert Saluri. Selle põhjal julgen öelda, et heal lapsel pole mitte ainult palju nimesid, vaid isegi palju kohti edetabelis. See edetabel muutub kindlasti kõvasti juba pärast eelolevat nädalavahetust.

Ja veel, sain äsja kõne ühelt tuttavalt ajakirjanikult, kes tundis huvi, et millist klubi siis Robi ikkagi esindab. Mis küsimus, mõtlesin, või millest selline küsimus, aga avades Delfi erilehe, millele ta viitas, sain aru, et küsimus on täiesti põhjendatud. Seal on kirjas Robi klubina tema vana klubi Kose 2000 ja ka vana tulemus, ehk siis 7206 punkti. Seega segadused tema ümber jätkuvad, mis on ju tore, kas pole. Tegelikult kuulub Robi jaanuarist 2011 Järvala ridadesse ja tegi Rakvere lahtistel oma senise parima 10-võistluse, kus kogus 7249 punkti. Lõpuks pole sel kõigel suuremat tähtsust, tähtis on hoopis see, et ta oleks hea poiss ja seda ta on :).

No comments:

Post a Comment