Total Pageviews

Sunday, July 17, 2011

Klubide karikas Kadriorus 17.07.11

Täna lasti sportlased esimest korda proovima Kadrioru staadioni uut katet, mis kena näha oli. Kui me paar päeva tagasi ühe üsna väikese (4-aastane) sporti armastava sõbraga seda imet kaema läksime, ajas üks luuamoor meid pikemalt mõtlemata minema.
Seekord nägin juba eemalt, et palju suuremate spordisõprade jalge all ei juhtunud selle kattega midagi. Robi sai hakkama isegi ühe järjekordse isikliku tippmargi uuendamisega, lennates teiba toel 16 cm kõrgemale kui kunagi varem. Teivashüppe isiklik tippmark kerkis 4.40 peale. Päris hea tulemus enne EMi, millega tõi klubile 9 väärtuslikku punkti.

Järvala jäi klubide arvestuses 106 punktiga 8. kohale. Kõige rohkem punkte ühe alaga tõi klubile Mikk Maimann, kes oli parim 400 m tõketes, aeg 54,24. Sportlastest kõige meeldejäävam oli aga Jaanus Suvi Järvalast, kelle saagiks klubi kasuks oli 31 punkti ja seda kauguse, kolmiku ja oda eest kokku. Meelde jäi ta sellepärast, et lendas hooga kaugusest oda lennutama ja sealt lendas veel rõõmsama hooga kaugushüppe kasti tagasi. See odast tagasilend pärast suurepärast heidet oli nii rõõmus, et nakatas isegi minusugust tuima pealtvaatajat. Teinekord vajavad ka pealtvaatajad äratust.
Kataga koos hoidsime Laurile Kose 2000-st samuti pöialt ja rõõmustasime tema viimase odakaare üle nagu oleksime ise sellega hakkama saanud - 54,95! Tubli, Lauri, tubli! :).

Aga tänase päeva tippsündmuseks Eesti spordielus oli tegelikult hoopis Grit Šadeiko võit Ostravas toimunud U23 Euroopa meistrivõistlustel, kus ta saavutas seitsmevõistluses 6134 punktiga esimese koha! Siin on nüüd keksimise koht. Rõõmust muidugi:)! Juunioritel on mida ületada, kohtade mõttes :).


No comments:

Post a Comment