Total Pageviews

Saturday, September 24, 2011

Maicelil Rakveres vägev võistlus , Robi käis Paunkülas

Maicel on täna teist päeva Rakvere lahtistel tules 10-võistluses. Kuigi ilmad pole enam need, on Maicelil plaan Rakveres üks vägev tulemus teha ja esimese päeva järel võib küll öelda, et hästi paneb :)!
Esimese päeva tulemused: 100m - 11,38; kaugus - 7.10; kuul - 14.00; kõrgus - 1.90; 400m 53 ja veidi peale. Punkte selle veidi peale tulemusega koos üle 3700.
Täna alustas taas korralikult: 110 tõkkeid 15,19; ketas - 41.53, teiba tulemusi veel ei tea, aga loodan, et võistlus käib ja kui käib, siis tuleb ka tulemus. Robi pakkus eile, et Maicel on 7200 punkti graafikus, aga juba paari tunni pärast on selge, kui palju punkte tegelikult tuleb.

JES!!! Maicel kogus Rakveres 7408 punkti :)!!!
Ja Robi ei suutnud selle peale silmigi lahti ajada, et teisega rõõmu jagada. Hea, et ma ikka olemas olen ;). Teibas ületas Maicel vihmas ja külmas 4.60, oda lendas 54.07 ja 1500 m aeg oli 4.34 ja natuke peale. Kogu võistluste tulemused ekjl.ee lehel.
Mees oli väga rahul ja tunnistas ise ka, et on tõesti ühe vägeva mustikase beseerulli ära teeninud. Selle peab ta saama ja saama nii, et ise valib, kellele sealt ampsu annab ja kelle jätab vesise suuga pealtvaatama, kuidas pikka aega vigastustega maadelnud mees maiustab. Tubli poiss, meie pere pöialte hoidmine tasus end ära.

Muide, vaatasin, kuhu Maicel oma tänase tulemusega Euroopa juunioride edetabelis asetuks ja nägin, et asetub otse Robi selja taha 12. kohale lükates sealt mitu kuud olnud Juuso Hassi kolmeteistkümnendaks. Juuso kogus Euroopa juunioride meistrivõistlustel täpselt 7400 punkti. Loodetavasti Maiceli nimi sinna varsti tõesti ka lisatakse. Edetabeli enese leiab siit.

Robi ise käis Paunkülas ketast heitmas. Ühe korraliku tulemuse oli saanud kirja, aga see polnud ka see, mida ootas või mida heitma läks. 38 meetri peale oli maandunud. Marta lennutas ta kiiresti koju tagasi, aga ikkagi ei jõudnud nad enne kui Kata koos Peterburist külas olnud Mariaga ära olid läinud.

Blogi lugejatele ütlen ära, et järgmisel nädalal on Robi lubanud hakata ise sissekandeid tegema. Ta tahab anda täielise ülevaate oma ühe nädala treeningutest. On vist Rannamõisa hõbeda blogist inspiratsiooni ammutanud ;). Minu jaoks tore, siis on enesel ka lõpuks midagi uut siit avastada. Lubas Leiria pilte ka lisada. Ütlen seda, et tunneks kohustust oma lubaduste täotmiseks. Ise luban, et õhtuks on siit võimalik lugeda ehk ka Maiceli võistluspäeva kokkuvõtet

2 comments:

  1. Seda vaatasin ise ka tänaseid tulemusi juurde märkides, aga Robi pakkus 7200 punkti graafiku eile :)

    ReplyDelete