Total Pageviews

Thursday, September 15, 2011

Robi läks lendu


Robi lendas täna koos kergejõustikuklubiga ViKe Portugali Euroopa klubide juunioride karikavõistlusele. Võistlused toimuvad pildil oleval uhkel staadionil Leiria linnas. Robi jookseb 100m, hüppab kaugust ja jookseb 4x100 ka, kui kõik kavakohaselt läheb. Lubas sõnumeid saata. Ja kui ma õigesti asjast aru sain, siis läks sinna 15 noorsportlast ja 5 saatjat. ViKe, kui Eesti klubide karika võitja, sai õiguse omalt poolt tiim kokku panna, Robi sai kaasa venna armust ja vahest veidi ka seniste sportlike saavutuste eest. Loodetavasti nad seal Eestile häbi ei tee ja pingutavad enne talve soojas kliimas oma tasemel tulemused kõik välja.

Marta vaatas kodus lennujaama veebikaamerat sel ajal, kui startiv meeskond pidi lennujaama jõudma ja leidiski Robi üles. Nii saime talle veel viimasel hetkel isegi lehvitada ja tema meile ka! Loodan, et Siim talle sõnad peale luges ja et ta tõesti hea poiss on nagu lubas :).

Olgu siinkohal seegi ära märgitud, et kolmapäeval oli Audentese staadionil järjekordne 3-euri võistlus, kus Robi üritas kettaheites isiklikku parandada nagu ta üle-eelmises postituses oma käega lubas, aga vihmas ja tuules ei tulnud sellest midagi välja. oli ühe katse teinud, teisel käpuli käinud ja sellega võistluse lõpetanud. Ise arvas, et ketas võis maanduda kuskile 38 meetri peale. Tulemuste protokolli veel pole, nii et täpselt öelda ei oska.

No comments:

Post a Comment