Total Pageviews

Thursday, December 8, 2011

Huvitav suhtlus

Robi saatis mulle eile meeldetuletuseks ühe lingi, kus 10-võistluse maailmarekordi mees Šebrle laulab, nii et kõik naised sulavad.

Kinnitasin talle, et ei vaja meeldetuletusi selle mehe osas vähemalt seni mitte, kuni ta ise aktiivselt 10-võistlusega tegeleb. Robi arvates polnud see hea vastus. Hea vastus oleks pidanud kõlama nii: meenutan Šebrlet nii kaua, kui Robi tema rekordi üle teeb!

Mõtlesin sellele ja tundsin, et see oleks tegelikult üsna kole, sest rohkem kui 9000 punkti 10-võistluses tähendaks ribadeks võistlemist ja oma poega ribadena näha küll ei tahaks :(.

Robi lohutas mind järgmise mõttega: "minujaoks on tähtsam võidud, numbrid lööb keegi nagunii kunagi üle, aga võite nad käest ei võta!" :)

Saab näha, mida varsti algav sisehooaeg endaga kaasa toob. Keerates kalendrilehte, leidsin aasta esimese kuu esimeselt nädalavahetuselt taas sinna ühed Robi käega kirjutatud numbrid. Kui need numbrid peaks ilmuma võistluste ajal tabloole, siis oleks kindlustatud nii võit kui ka järjekordne supertulemus :). Numbrid avalikustan aga alles pärast võistlust, seni las küpseb võistleja ja kannatavad fännid!

No comments:

Post a Comment