Total Pageviews

Sunday, January 8, 2012

Kuldiga teine päev - 08.01.2012 (täiendatud)

Esimese päeva tulemused leiate eelmisest postitusest, tänaseid täpseid tulemusi pole, aga see eest on pakkuda mõned kommentaarid kohapealt.

Selge on see, et Markus Leemet teeb enda jaoks head võistlust, tänase tõkkejooksu oli kinni pannud, aga kahjuks ei tea täpset tulemust isegi kohapeal olijad. Taavi Tšernjavski oli tõkkes jäänud vist teiseks, ütles Robi, aga see on samuti ilma ajata hinnang.

Küsimusele, kuidas eestlastel tervikuna on läinud, kas tiitel tuleb taas meile, sain vastuseks: "ei oska öelda, pooled vigased." Ja siis algas loetelu, mille esimest otsa juba teame, selleks on Robi oma veidi vigase tagareiega ja katkestus, A-klassis võistleva Raul Rinkeni tagareiega pidid olema lood veel kehvemad, Taavet Richteril probleemid kannaga, achilleus, kellelgi on kõhugripp, ehk norwalk-viirus ja kui see on tõsi, siis vanemad, olge valvel, selle "kingitusega" tulevad sealt tagasi sel juhul vähemalt pooled.

Aga tore on kõige selle juures see, et Grete Šadeikol läks hästi. Tema kinnitas, et kuskilt ei valuta ka pärast eilset võistluspäeva jaa meeleolu on hea. Lätlastest, leedulastest konkurenti polnud. Punktisumma 3988 võiks veebruaris toimuvatel eestikatel lisa saada küll, arvas Grete ja seda ennekõike kauguse arvelt, sest kaugust pole neiu enese sõnul eriti veel harjutada saanud ja seega ei saanud ka hüpet hästi klappima. Oli tõuganud kaugelt paku tagant ja tõkete stardis oli jäänud samuti magama.
Igasugusteks asjadeks peavad nad ka valmis olema, kas või selleks, et teada, kas start antakse kiiresti, vuristades järjest: "tähelepanu, valmisolla, minek!" või tehakse nende sõnade vahel pikemaid hingamispause. Eestis pidi olema kombeks pikemalt hingata, selgitas Grete, aga Lätis mitte. Teinekord hea teada :).

Nüüd pole muud, kui lasta päeval veereda ja oodata, mis tal meile veel pakkuda on.

Päeval on pakkuda lisaks Robi poolt antud andmed Markus Leemeti tõkkejooksu aja 8,58 ja teiba tulemuse kohta, mis oli täpselt 4 meetrit.

Taavi Tšernjavski ületas teibas 3.90.
Juunioritest ületas Kristjan Rosenberg teibas 4.50, aga tema teisi tulemusi ma ei tea. Teivas oli igatahes korralik :). Rauno Liitmäe sai teibas kirja 3.90.

Meie kodutoimetusele edastati ka neidude A-klassi Kristella Jurkatamme tulemused:
60 m tõkked - 9,02; kõrgus 1.62; kuul - 12.19; kaugus 5.47, 800m 2.35 ja punkte minu arvutuste järgi 3662. Sellest piisas, et A-klassi neidude viievõistlus ära võita.

A-klassi noormeestest võitis Taavi Tšernjavski, aga Robi ei osanud tulemust öelda :(. Üldse võitsid eestlased kõikides vanuseklassides ja said loomulikult ka üldvõidu.
Juunioritest oli lõpuks parim Markus Leemet, kelle jaoks oli see küll elu 7-võistlus. 1000 meetri aeg oli tal täna 2.54,87 ja punkte kokku 5081. Mees on kindlasti enese üle uhke, meie ka :).
Teiseks jäi Kristjan Rosenberg punktisummaga 4855 ja kolmas koht läks samuti eestlasele - Rauno Liitmäe sai kokku 4727 punkti.



No comments:

Post a Comment