Total Pageviews

Saturday, January 28, 2012

Polnud paha päev

Talviste juuniorite ja noorsoo meistrivõistluste esimene päev õhtus ja mõned õnnelikud meistrid teada. Robi nende hulka ei kuulu, kuigi tema kuuli tulemus 14.64 polnud sugugi paha, kui arvestada et tema jaoks elu teine tulemus, nagu ta ise kommenteeris. Jäi neil eestikatel sellega viiendaks. Kirja läks kaks tulemust, teine oli 4.60, nii et vähemalt stabiilne, kui saab rääkida stabiilsusest olukorras, kus kuuest katsest sai tulemuse kahel ja needki olid olnud tagasihoitud heited. Tahtis hakata panema ja pani põõsasse. Tubli ikka, ei virise, sest ega ta kuulitõukaja ole, et peaks Karl Koha 16.19-ga rinda pistma.

Grete pani kotti 60m tõkkeid, aeg 8,75. Kristel Metslal piisas kolmikhüppe võiduks täna tulemusest 12.15. Mäletan, et suvisel EMil pani ta staadioni rõkkama oma 12.75-se hüppega. See oli ilus! Kätlin Tõllasson võitis kuuli mulle tundub, et väga hea tulemusega, Kui suvel veel jäi parim tulemus alla 13 meetri, siis täna 13.45!
Martin Männik võitis 60m ajaga 6,90, paljuga ei jäänudki maha noorsooklassis samal alal võistlenud Richard Pulstist, kes võitis 6,84-ga.

Robi sõnul polnud Maicel oma kuuenda kohaga 60m tõketes täna rahul olnud, aga loodan, et ta pisaraid ka ei vala, sest ajal polnud ju mitmevõistleja jaoks viga - 8,66. Mina ei nutaks :).

Ja tegelikult sellega oma ülevaates esialgu ka piirdun, kes soovib, see saab kõiki tulemusi vaadata ise siit.

No comments:

Post a Comment