Total Pageviews

Thursday, May 17, 2012

Rõõmus Kätlini pärast

Eile oli Audenteses noorte heitjate seeriavõistluse teine etapp, kus Kätlin heitis ketast, imestate jah te, Kätlin heitis ketast... 50.24! MMi norm on tema jaoks ammu kukepea! Kes ei tea ega viitsi otsima hakata, et palju norm oli, siis neile tuletan meelde, norm on 47.50.

Ja jätke meelde, Kätlin nägi eelmisel aastal kettaheite ringis välja selline:

See on Mihkel Maripuu foto kaunist kettaheite piigast.

Robi tegi eilsel heitjate päeval kolm kuulikatset, neist parimana läks kirja 14.11.

Sel nädalavahetusel on A-klassi ja juuniorite parimad mitmevõistlejad Šiauliais Balti maavõistlusel. Robi ei lähe oma veel mitte nii kindlalt paranenud reievigastuse pärast. Vaatsin, et ka Grete jätab selle võistluse vahele. Markusele tuleb pöialt hoida ja Gerretile ja teistele ka. A-klassis on kindlasti oodata põnevat heitlust Taavi ja Taaveti vahel, aga tulemusi ei saa sealt tõenäoliselt jälle enne kui kogu võistlus läbi.

Robi ütles, et läheb näitab reedel Tustitile oma karvaseid jalgu. Tustit uurib, mis seal karvade all toimub, kas on tunda liikumist paremuse poole ja Robi ootab tema hinnangut hinge kinni pidades. Ise ütleb, et paremust on tunda, et jookseb juba tõkkeid viie sammuga. Kes teab, mida see tähendab, see teab. Mina mitte, sest ma pole kunagi märganud ära lugeda, mitme sammuga nad neid tõkkeid võtavad. Hoopis sellest saan aru, et tõkete võtmisest olulisem korralik soojendus ja venitusharjutused, sest ega teda pole pärilikult just kõige elastsemate lihastega õnnistatud. Aga elame-näeme! Kena kevade on käes ja kõik ümberringi pressib silma nähtavalt ligemale päikesele.

No comments:

Post a Comment