Total Pageviews

Sunday, June 3, 2012

Eesti-Soome.... järg

Lihtsalt tahan hõisata, sest just äsja nägin, et Gretel on kuue alaga 4823 punkti koos. 5150 on vaja juuniorite MM normi täitmiseks, mille kohta võib küll nüüd juba öelda, et taskus!
Maicel teeb vaatamata väikesele haigusele ilusat võistlust ja muidugi Matu ehk Martin Sisas... tahaks kohe kohapeal olla ja sest kõigest vahetult osa saada. Lohutuseks ütles Robi, et neil seal sajab..., vihmale lisaks loobib taevast alla rahet ja padakonni, aga meil särab päike. Tuul on muidugi ja sooja sama palju kui detsembris, aga päike ise teeb olemise oluliselt rõõmsamaks. Seepärast ütlen, et müts maha nende vihmas-rahes-tuules rabelejate ees. Pealtvaatajate pinkidel külmetajate ees ka. 
Markus lõpetas oma võistlemise eile. Ülihea tulemus 100m peal jääb kindlasti tema isiklikku arhiivi selle võistluse märksõnaks. Mis sest, et tuule toel. Tuul toetas ju kõiki tema jooksus jooksjaid ühte moodi, aga tiivad, näe, andis ainult talle! Tubli poiss.
Ise käisin täna akoos oma uue lapsega kohalikus rahvamajas lastekaitse päeva tähistaval hommikuüritusel, mis oli vahelduseks üks väga armas käik. Soovitan kõigile laenata endale uus laps, kui omad suured ja elu saab jälle värve juurde. 
Õhtul lisan ehk juba Robi muljeid Viljandist kohapealt, loodetavasti säilitab ta kõnevõime ja saab ise ka särtsu juurde.

Jes! Nüüd on kindel, et Gretele saame pöialt hoida ka Barcelonas! Tänane tulemus 5524 punkti on ikka üks väga tubli tulemus küll!!

Pean end jälle kordama, tõdedes, et 10-võistlus on ääretult huvitav ala. Kui palju pinget, milliseid altminekuid ja võite, võtame või Hendrik Lepiku, kes alustas eestlastest tugevaimana ja siis teibas 0. Tunnen Kuimetsani välja seda meeleheidet ja samas ka teise mehe rõõmu, sest Maiceli 4.75 samal alal on SUPER! kõva tulemus! Ja kui väike punktivahe enne viimast ala 1500 meetri jooksu! Oi, kuidas oleks tahtnud kohapeal olla, aga suurepärane, et vähemalt tulemusi nii kiiresti edasi antakse! Rohin vahepeal peenraid, ongi kümnes käsil, et tulla siis jälle kiikamas ja emotsioone jagama.

Tulemused käes ja nagu selgus oli ootamatusi lõpuni, sest Martini jaoks lõppes see võistlus traagiliselt, Robi ütles, et ta oli üsna jooksu alguses kukkunud ja kukkunud kohe päris valusalt, nii et hästi alanud hooaeg võib selleks aastaks selle võistlusega lõppedagi.
See vastu Maicel jätkas tõusvas joones ja oli lõpuks eestlaste parim 7338 punktiga! 4.31,40 1500 tõi talle ka alavõidu. See oli võimas esitlus Maicelilt! Eestlaste teiseks jäi Kaarel Jõeväli 7158 punktiga ja üle 7000 punkti tegi ka Juhan Kilumets, täpsemalt siis 7085.

No comments:

Post a Comment