Total Pageviews

Sunday, July 1, 2012

Barcelona normi on täitnud kaheksa Eesti noort

Jah, suure tõenäosusega see nii on, et Barcelonasse sõidavad kergejõustiku juuniorite MMile kaheksa noort Eestist. Täna oli vajaliku punktisumma 7-võistluse vormistanud ka Grete Šadeiko. Täpsemaid tulemusi ei tea, aga oli teinud kindla peale võistluse ilma suurema energiakuluta ja õnnestus. Kuna homme läheb normi täitmise kuupäev lukku, siis kaheksa sportlasega Eesti esindus seekord vist piirdubki. 

MM ise toimub 10.-15. juulini. Ajakava üle vaadates sain aru, et ega hõlpu ei olegi, sest esimesel päeval alustab kohe kuulitõukaja Kätlin Piirimäe ja 10-võistlejad Robi ja Markus Leemet.
Teisel päeval vaatame millega lõppeb 10-võistlus.
Kolmandal päeval, 12. juulil alustavad seitsmevõistlejad, Eestist Kristella Jurkatamm ja Grete Šadeiko, naiste kaugushüppes samal päeval areenil Kaia Soosaar, teivashüppes Reena Koll, mõlemal kvalifikatsioon.
13. juuli läheb seitsmevõistlus edasi ja toimub naiste kauguse finaal, juhul kui meil on õnne ja hoogu ning lisaks peaks alustama hommikul Kätlin Tõllasson kettaheite kvalifikatsiooniga.
Kui Reenal peaks õnnestuma läbi ime finaalini välja jõuda, siis on asja staadionile ka 14. juulil ja kui suudame Kätlini kettale hea hoo sisse anda, siis oleme staadionil veel ka 15. juulil. 
Sellised päevad siis ootamas ees neid, kes pole veel jõudnud toibuda äsjalõppenud EMist ja elavad samal ajal kaasa Itaalia-Hispaania otsustavale jalgpallile, mis vist on juba nüüdseks hetkeks küll tehtud.


No comments:

Post a Comment