Total Pageviews

Thursday, August 16, 2012

Eesti MV kergejõustikus 2012 tulekul

Reklaami nädalavahetuse eestikatele on juba oi kui palju. Vaatasin täna üle ka osalejate nimekirjad alade kaupa - oli hämmastavat ja natuke kurvastavat ka. Kurb oli, et nimekirjas pole neid, kes võiks olla, näiteks Maicel või Meelis või..., aga hämmastav oli, et Markus Leemet on registreeritud nii paljudele aladele. Esimesel päeval peaks ta jooksma kõigepealt 100 m ja kui ta ennast finaali joookseb, mis pole tema puhul üldse mitte utoopia, siis tuleb tal pool tundi pärast 400m starti uuesti startida 100m finaalis. Aga mitmevõistlejana on ta tihedate startidega kindlasti harjunud. Teiseks päevaks on Markus kirjas nii 200m, 400 tõkete kui ka kauguse stratides.

Robi teeb kaasa ühel alal ja see on 400 meetrit. Võib ette ennustada, et vähemalt laupäeval leiab Kadriorust lisaks Robile ka meie pere õrnema poole. Usun, et tuleb ilus ja huvitav võistlusõhtu, sest kaasaelamist jätkub paljudele. Huviga ootan näiteks naiste kettaheidet, kus ise jälgin põnevusega duelli Kätlin Tõllasson versus Eha Rünne. Kaks sümpaatset kettaheitjat, kes lööb keda :). Meeste kettaheide ei vaja pärast äsjalõppenud Olümpiat vist üldse eraldi mainimist. Tore, et see ka kohe avapäeval on, sest teisel päeval pean võistlusi telekast vaatama.

Teisel päeval teeb meie külast võistlustel kaasa Robi sponsor odamees Lauri Pever. Kuna Robi peab Lauripoolse materiaalse abi tasa teenima teda treenides, siis peab ta ka treenerina Laurit kohapeal toetama. Armas, kas pole. 
Teise päeva põnevust pakub kindlasti jälle Rasmus Mägi, kes oma trumpalale 400 m tj lisaks on pealtvaatajate rõõmuks kirjas ka kaugushüppes. Kas tõesti riputatakse talle jälle kullad kaela mõlema ala eest? Vastus selgub pühapäeva õhtuks.

Nädalavahetuseks pöidlad pihku!

P.S.  eelpool olev info aladele registreerunute kohta pärineb võistlustele eelregistreerinute lehelt, pole lõplik ega pruugi tähendada kindlaid startliste. Tegelik olukord selgub tegelikult kohapeal.

No comments:

Post a Comment