Total Pageviews

Saturday, September 8, 2012

Juunioride ja noorte karikavõistlused Türil

Robi läks hommikul Türile. Ikka selleks, et ennast proovile panna. Kaugus peaks olema juba hüpatud ja kohe-kohe, vähemalt ajakava järgi,  peaks algama teivashüpe. Päeva teises pooles jooksevad ehk oma klubiga ka 4x100 meetrit.

Ise olen koduste tubaste toimetuste lainel ja isegi ei tunne huvi, kuidas on läinud või palju on tulnud. Ju ma seda õhtul kuulen, nii nagu kuulsin tagantjärele ka esmaspäeval toimunud noorte heitjate seeriavõistlustest, kus kuulitulemuseks mõõdeti talle 13.96 ja kettas 39.29. Tore oli näha, et Taavi Tsernjavski oli jälle võistlemas ja seejuures tundus olevat heas hoos - 5kg kuuli tõukas 15.83 ja 1,5 kg ketas lendas tema heitest 50.09. Ehk kasutab veel võimalust ja teeb isegi ühe mitmevõistluse sel aastal. 18.-19. septembril Rakvere lahtistel oleks ju võimalik, aga küllap aeg näitab, kuhu mees jõuab või mida tervis lubab.

Tänastest tulemustest saab siit lugeda mitte enne kella kuut õhtul.
Tulemustes midagi erutavat ei olnud. Kauguses anti karikas 6.79 eest. Teibas enamat neljast meetrist ei tulnud. 4x100 jäi ära, sest mehed lagunesid koost või siis ei kogunenudki kokku. Selline päev sai spordi mõttes.

Koju kogunesid samal ajal viimased kurgid, suvikõrvitsatest sai kollane moos ja ahjus küpsesid imehead köögiviljad mee-küüslaugu kastmes. Nende kõrvale muidugi paneeritud kanafilee, kartulipüree ja mõnusa salatiga, mille maitsestamine on tavaliselt Robi ülesanne. Jõudis koju just õigeks ajaks :).



No comments:

Post a Comment