Total Pageviews

Monday, December 31, 2012

Vägevat lõppu ja head uut!

Sain äsja sõnumi, et kaks laagerdajat - Robi ja Kristella Jurkatamm on jõudnud õnnelikult Lissaboni. Enne aastavahetust peaksid nad veel kindlasti ka Farosse jõudma ja siis seal, või juba oma kaheks nädalaks reserveeritud peatuspaigas, uuele aastale "tere tulemast!" hõikuma.

Aastalõpp kujunes äärmiselt liigutavaks. Robi juba tänas oma FB lehel kõiki, kes aitasid teoks teha laagri, millest ta pikalt unistanud oli. Täna sain üllatus-annetuse, kommiraha ülekande Enelilt, mis oli nii uskumatult armas, et ajab kohe liigutuspisara silmanurka. 

Loodan väga, et laager annab soovitud ja oodatud laengu mõlemale noorele sportlasele ja nad pakuvad meile kuhjaga toredaid elamusi juba eelseisval sisehooajal. 

Kuna süüa on nad lubanud kohapeal ise teha, siis Robi varustas end enne minekut kõige olulisemaga ehk herkuloga. Usutavasti mahtusid need kotid lubatu kaalu sisse, kuhu lisandusid peale herkulode (loe: jämedad kaerahelbed) ka ports maitseaineid ja makarone. 

Aktiivne trenn Andrei Nazarovi käe all koos Pascal Berenbruchi ja Ksenija Baltaga algab esimesel võimalusel. Koju tagasi jõuavad kaks sälgu 15. jaanuari õhtul. Robi jaoks on esimene ja ühtlasi sisehooaja üks olulisemaid võistluseid 1.-2. veebruaril Lasnamäe hallis toimuvad Eesti mitmevõistluse meistrivõistlused. 

Juba jaanuari alguses hakkan ootama uudiseid ka Ameerika mandrilt. Praegu aga

TOREDAT AASTAVAHETUST ja HEAD UUT AASTAT!



1 comment: