Total Pageviews

Friday, February 22, 2013

Arkansas ootab, Maicel tegutseb jälle

Robi teatas täna kuupäevad, mil läheb Ameerikasse visiidile. Arkansas ootab teda juba järgmisel nädalal. Vähe sellest, tegelikult ootaks ka Maiceli kool ja siis vahest mõni kool veel, aga selle lennuga käib ära Arkansases ja vaevalt selliseid kiire trette üle mere rohkem üldse ette võtta jõuab.
Ameerikasse ära saabki iga päevaga aina enam reaalsuseks. Suure tõenäosusega on sügisest uueks kooliks, kus trenni ja õppimisega edasi minna, seesama Arkansas, kus praegu õpib Marek Niit. 100% lukku ma seda veel ei paneks, aga ju me varsti näeme.

Täna-homme teeb Arkansases oma järjekordset võistlust Maicel ja kirjade järgi ka Niit ise. Maiceli esimene ala, 60m oli sama hea kui eelmisel 7-võistlusel ehk 7,22. Kauguses tuli lisasentimeetreid - 7.19 eelmise korra tagasihoidliku 6.72 asemel. Punktides tähendas see kahe esimese ala järel kohe kenakest plussi nii 111 või täpselt.
Kuulis õnneks samuti eriti tagasi ei andnud, ainult tühised 8 cm, täna 13.40 ja kolme alaga +106 isiklikule, ehk 5800 punkti graafikus praegu. Tahaks kohe laulda ooo-laa-la-laaa :)

Kõrgust ei jaksa vist ootama vaatama jääda, sest homme lõuna ajal oleme Robiga oodatud  vallavanema vastuvõtule ja sealt edasi juba kena inimese juubelile. Tihe päev tuleb. Hommikul kindlasti vaatan esimese asjana üle, kas Maicel hoidis alustatud joont.

Vaatasin hommikul kõrgust ja jäi kahtlane mulje - 1.95 üle esimesel, 2.04 teisel katsel ja oligi kõik. Rohkem ei proovinudki. Punkte kogunes 3197, mis on 21 punni enam kui eelmisel võistlusel. Loodan, et miskit ei juhtunud ja uuel päeval kenasti jätkab.

Võistlus jätkus, kuigi probleeme oli valmistanud haige pöid. Teisel päeval jooksis vapper mees tõkkeid 8.55-ga, teibas kogus punkte kõrguse 4.90 ületamise eest ja 1000 meetris tegi jänest koolivend Garrett Scatlingile, aeg 2.49,80. Punkte seitsme alaga kokku 5693 punkti, mis jäi veidi alla isiklikule (5755). Garrett oli seekord võimsam, kogudes 5889 punkti. Georgia mehed tegid Arkansase omadele ära, sedagi oli põnev jälgida nüüd, kus selge, et Robi läheb juba järgmisel nädalal sinna kanti visiidile, et teha oma valik edasise õppimise ja treenimise kasuks.

No comments:

Post a Comment