Total Pageviews

Friday, February 1, 2013

Rahvusvahelised Eestikad Lasnamäel

Läheb lahti!
Esimest korda mitmevõistlus meestevahenditega. Neil võistlustel tähendab see ennekõike raskemat kuuli ja kõrgemaid tõkkeid. Lähen täna kohale ja teen kindlasti reportaaži, et talletada see võistlus isiklikku arhiivi. 
Juba praegu tahaks rohkem teada sportlastest, aga hetkel pole aega neid kõiki ükshaaval läbi googeldada. Seega ei saa kirja panna isiklike võrdlusi - jah punktisummad on võistluste ametlikul lehel ära toodud, aga see ei aita. Ei saa isegi seda kiire ülevaate pealt öelda, kas tõesti on Robi noorim osaleja meeste hulgas või siiski mitte. Igatahes on ta üks noorematest, aga lammutama ei minda sinna mitte vanuse vaid varasema ettevalmistamise pealt. 
Maicel tegi kõvad punktid ette, tuletame meelde - 5755. Ma ei tea, kas Robi hakkab oma isiklikku võistlust tegema Maiceli ettetehtud punktidega või on tal miski muu eesmärk varuks, aga minu jaoks on see märk. 2.13 kõrgus jääb tõenäoliselt ületamata, aga juba õhtuks näeme, kas ja kust üllatusi tulemas on.
Igatahes ootan põnevat võistlust ja kui ma ütlen, et kirjutan neid ridu, ilma et ükski närv liiguks, siis valetaks. Käed värisevad ja süda puperdab nagu peaks ise kell 14.30 stardipakkudele asuma :).

No comments:

Post a Comment