Total Pageviews

Friday, April 12, 2013

Uibos on spordimehe ainest :)

 

Eile oli taas õhtu, mil jahmatusest suu lahti vajus ja nii päris pikaks ajaks jäigi. Ja on ausalt öeldes veel tänagi pisut töllakil. 
Põhjuseks Maiceli suurepärased, täiesti jahmatavad tulemused oma hooaja esimesel kümnevõistlusel. Seejuures on hooajast saanud teine hoopis märkamatult.
Mis mees?!?!, tahaks küsida eilse seeria peale: 100m 10.99, kaugus 7.82!. kuul 12.73, kõrgus 2.05 ja 400m 50.94, punkte avapäevaga 4151.  

Spordivõhiku jaoks ütleksin, et Maiceli poolt kordasaadetu on sama jahmatav kui hommikune rohelus akna taga, kus veel magama minnes kõrgusid hanged. Sa tead, et need hanged kaovad, aga sa pole valmis nii kiireks muutuseks. Võimas! Tänaselt õhtult ootan rohelusest välja kasvavat palju värvilisi õisi!

Kuna viimasel ajal siinpool lompi eriti midagi sündinud ei ole, siis nimeta või blogi ümber. Robi sõitis eile Hispaaniasse, et veeta järgmised kolm nädalat Albiris vormi lihvides. Teised mitmevõistlejad, heitjad ja jumal-teab-kes veel. Loodetavasti innustavad Maiceli rekordid neidki ja me näeme juba suve hakul palju uuest klassist tulemusi ka siin. Meelis ütles, et temale andis küll Maicel kõvasti powerit juurde, mille plaanib välja elada juba laupäeval kolmikhüppes, ikka Ameerikas. Hoian pöialt kahe käega!

Peaksin enda jooksudistantse samuti pikendama ja kätekõverduste arvu suurendama. 
Ootan tehtule ilusat jätku! Maic on kõva mees!

Eilseid ilusaid etteasteid nääb siit
Eilseid ja tänaõhtuseid värskeid tulemusi saab siit
Delfi pikem lugu Maicelist

No comments:

Post a Comment