Total Pageviews

Sunday, May 19, 2013

2013 hooaja avastart esmaspäeval

Leksi mitmevõistlus 2012
 Jah, nii on. Esmaspäeval, 20. mail katsun end vedada Kadrioru staadionile, kus kell 12.00 kuulutatakse Leksi viievõistlus avatuks. Täpset infot selle kohta, kes võistlevad veel pole, aga Robi sõnul on tema jaoks start kell 13.00 ja sellest lähtungi. Loodan seal kohata Eestis olevate mitmevõistlejate paremikku, sest sain aru, et nende võistluste põhjal pannakse paika Eesti esindus juuni alguses toimuvatele Eesti-Rootsi-Soome mitmevõistluse maavõistlusele.

On see nii või kuidagi teisiti polegi ehk kõige olulisem, oluline on näha, kes kuidas vahepeal arenenud on ja kas on ka neid, kes suudavad midagi vastu panna Maiceli poolt tehtud tulemustele. Kavas on  kaugus, oda, 200 m, ketas ja 1500. 

Täna on oodata uudiseid heitjate seeriavõistluse I etapilt. Robi on pealtvaatajate hulgas ja lubas põnevamaid hetki vahendada. Ma niidan sel ajal tema eest muru. Jekabpilsist ootan samuti uudiseid, et teada saada, kuidas meie noorematel mitmevõistlejatel ka läks. 

Heitjate esimesed tulemused olemas, Robi vahendas, aga kuna täpseid tulemusi ei teadnud, siis lisan siia Delfi info. Kätlini pärast hea meel, teiste ka.

Suvi on tulnud, et jääda! Karussell on tiirlema pandud, katsun peal püsida!



No comments:

Post a Comment