Total Pageviews

Tuesday, May 7, 2013

Välishooajaks valmis?

Hispaania laagrist tuli Robi tagasi ilma suuremate kadudeta, kui telefoni unustamine Norra lennujaama välja arvata. Välja võib selle tõenäoliselt arvata, sest telefon on üles leitud ja jõuab loodetavasti peatselt koos Raine Kuningaga uuesti ka omanikuni. Ilmad olid Hispaanias olnud sel aastal erakordselt kehvad, sellele vaatamata näeb poiss välja nagu kahvatu neeger. Nädalavahetusel püüdis juurde Eestimaa päikest ja aitas kodukandi tublid võrkpallurid maakonna meitrivõistlustel medalile - pronks toodi koju. Võrkpalliplatsil saadud pallitabamusest ja kergemast põlvetraumast taastus juba järgmiseks päevaks, mis tähendab, et on vist hooajaks valmis küll, et mitte öelda - ootab kärsitusega.
Tänan veelkord enese poolt ja Robi nimel kõiki, kes andsid omapoolse panuse selleks, et ta üldse ses laagris osaleda sai. Tublimad saavutused algaval hooajal on pühendatud teile!

Aga enne veel, kui siinsed mehed saavad oma võimed proovile panna, ootame väga suure põnevusega neljapäeva, 9. maid, mil Ameerikas toimuvad konverentsi võistlused, kus taas astub võistlustulle Maicel Uibo.  Toodud lingilt saab võistlusi loodetavasti nii otse jälgida kui ka tulemustest kiirelt osa saada. 

Elevust pakub kindlasti ka 24.-25. mail Götzises toimuv hooaja esimene oluline mitmevõistlus. Rohkem kui teadmine, et Eestist teeb kaasa Mikk Pahapill, erutab mind Roman Šebrle osalemine. 38-aastasena proovib ikka veel mõõtu võtta tagantpoolt jõuliselt peale tulnud noortega, kas pole lahe! Muidugi ootan põnevusega, mida suudab Barcelona juuniorite MMi võitja, 20-aastane Gunnar Nixon ja palju muudki. Üksi mõtlemine sellele, mida kõike on oodata, paneb minu kui lihtsa pealtvaataja südame kiiremini põksuma, mis siis veel neist rääkida, kellelt me tegusid loodame.



No comments:

Post a Comment