Total Pageviews

Friday, June 28, 2013

Kadrioru superliiga eelõhtul

Keda kergejõustikufännidest homme Kadriorus näha pole, seda... 
Jah, seda pole seal kohal ja see elab loodetavasti meie omadele või omaenese lemmikutele kaasa kas Delfi pildi või muude meediumite vahendusel. Ise olen plaaninud kohal olla, aga kas ka onlines blogida, selles ma nii kindel ei ole. Arvuti võtan kindlasti ühes, aga seekord on eesmärgiks minna ja nautida eeldatavasti head võistlust.

Omadele hoian pöialt, aga mitte ainult. Kevin Mayeri puhul loodan, et Kadrioru staadion tema esinemist taaskord soosib ja ta teeb siin ära Moskva MMiks vajaliku normi. Kaks aastat tagasi 2011 Tallinnas toimunud juuniorite EMil ta mäletatavasti võitis 10-võistluse 8124 punktiga siis. 

Kogu hingest loodan, et meie omadel läheb hästi, et kõik lõpuni vastu peaksid. Raja ja Pahapilli jaoks on need ju esimesed võistlused sel hooajal. Saab näha, mis saab. Enam pole kaua oodata. Decathlon 2000 lehelt leidsin pildid, mis annavad hea stardipositsiooni homseks enne võistlust. Et oleks teada, kellelt mida on oodata või millisest luuavarrest lõpuks tuleb pauk.

 




Meestest on isiklike põhjal favoriitideks Mayer Prantsusmaalt ja Kasjanov Ukrainast. 8000 piiri on sel hooajal suutnud ületada vaid Lukjanenko Venemaalt. Pühapäeva õhtuks saame loodetavasti lisa.




Naiste võistlus tuleb seekord vaata et huvitavamgi veel, sest ühtlaselt tugevaid on koos kohe hulgi. Ootan tõesti põnevat ja heatasemelist võistlust.

No comments:

Post a Comment