Total Pageviews

Sunday, June 16, 2013

Klubide karikas Rakveres

Stiilinäide Barcelonast

Tänane päev algas varakult, sest Robi kiirustas Rakverre, et Järvala eest joosta 100m ja anda oma panus ka 4x100 meetris. Varakult algas päev sellepärast, et emale tehtud kook tahtis enne maitsmist ja pidi seekord pudru asemel poissi päevaks vajaliku energiaga varsutama. Ise mõtles koogi välja ja Marta kaasabil see kokku mätsiti.


Tuule vastu kook ei aidanud ja seega jäi tänaseks 100 meetri ajaks kesine 11,40. Kehva ilmaga aitab seegi. Midagi säravat 4,6 meetrises vastutuules on raske tahtagi. 
Kauguses andis tuul aga hüppajatele hoogu takka, selle tõestuseks tuli Rain Kase poolt 8 meetrine hüpe!  Loodan, et staadion rõkkas! Mis sest, et see rekordina kirja praegu lubatust suurema tuule tõttu ei läinud, küll ühel päeval saab määrustekohase hüppe ka.  Raini seeria oli seekord kogu tulemuste seeria põhjal suurepärane - määrustepärane 7.85 avab Tampere uksed. Saame veel näha :).

Fännid naudivad päeva vihmavarjus ja lubavad isegi tagasihoidliku esinemise korral hoida oma spordipoisile alles killukese veel paremast koogist, mille autoriks oli mõistagi ema ise. Siin ta on:


No comments:

Post a Comment