Total Pageviews

Friday, September 27, 2013

Rutiin jätkub, muutusteta

Rutiinne rõõm, võiks olla alapealkirjaks.

Robi käib ikka veel aeg-ajalt tööl, kuigi nüüd juba rohkem ka trennis. Nädala alguses käis Audes ja sain aru, et sinna rohkem asja ole, sest rahakott ei pea vastu - trennikord 13 EURi!!??
No jah, mina pole audes trennis käinud ega tea seepärast öelda, võib-olla on iga sekund seal oma hinda väärt, aga Robi vahetas treeningkoha odavama vastu, käib nüüd Nõmmel. 

Möödunud nädalavahetuse võistlusest Türil ei tulnud midagi välja, oli kettas teinud proovikatse, mis jalale sedavõrd valu tegi, et pärast oli isegi sörkimine raskeks osutunud. Pühapäeval peaks minema jalaga jälle aparaadi alla, kus selgub ehk täpsem seis ja vahest ka juhtnöörid, mida selle aeg-ajalt valu tegeva koivaga ikkagi ette võtta. Muidu ei kurda - elu on rõõm!

Lähimate unistuste hulka kuulub mõni laager ja loomulikult AMEERIKA! Saab näha! Igatahes on selge, et kui kõik samamoodi jätkub, siis on mu talvevarud veel enne talve algust otsas. Vahel ei saa arugi, et kas ta sööb hommikul putru moosiga või moosi pudruga. Tegelikult on ikka natuke tore ka teada, et kellelegi huvi pakub, mis sealt keldrist leida võib ja ju ma juba hoolitsen selle eest, et sealt midagi ikka leida oleks.

Ise jooksen aeg-ajalt mujal ka kui keldri vahet, kuigi, tuleb tunnistada, et sügise kiiresti pimenevad õhtud ei mõju minusugusele harrastajale eriti ergutavalt. Peab vist ikkagi ujulale üle minema, muidu peaksin järgmisel suvel rahvatriatlonil lootma vaid sellele, et vees lubataks edasi liikuda käed põhjas. 


No comments:

Post a Comment