Total Pageviews

Sunday, February 9, 2014

Elu esimesed 800 meetrit joostud

Tulen selles postituses veelkord tagasi Robi esimese võistlustel läbitud 800 meetri juurde, millest ta enese sõnul oli salaja juba mõnda aega unistanud ja mis nüüd teoks sai ainult seetõttu, et jalad mitmevõistluses veel kaasa lüüa ei lubanud.
 
Juba öösel ootasin ära tulemuse, mis algas ühega ja oli 1.58,13. Robi jooksis viimases ehk nõrgimas jooksus, sest eelnevalt tal ju sellel alal ühtki tulemust ette näidata ei olnud ja nagu öösel saadetud sõnumitest aru sain, ega talt eriti midagi ka ei oodatud.
 
Kuna neilt võistlustelt pilti ühegi kanali kaudu ei edastatud, siis vahendan Robi-poolsed kommentaarid, mille kohaselt oli ta kaks viimast ringi jooksnud sisuliselt üksi. Hallis olid nad kohal juba 10.30, tema ala algas alles 18.00 sealse aja järgi, nii et passimist ja marineerimist oli päris pikalt, aga jooksujärgne rõõm ja rahulolu korvasid selle, saan aru.
 
"Esimene kord ja eesmärk joosta alla 2.00 sai täidetud. Eaton pole enam kaugel, ta jooksis 1.55-ga. Oma kooli keskmaa jooksjatele tegin kenasti tuule alla (vaatasin, lõpetasid aegadega 2.03 ja peale). Keegi vist ei uskunud, et suudan joosta, olid pärast päris üllatunud," kirjutas Robi.
 
Natuke avas ta ka Markuse katkestamise tagamaid. Ütles et probleem tekkis kauguses, kus ta libises esimese katse ajal ja tegi veidi jalale viga. Mitte midagi väga hullu, aga edasivõistlemise muutis keeruliseks.  

Nende teadmiste pealt läheme vastu uutele ootustele ja ilusatele tegudele.

No comments:

Post a Comment