Total Pageviews

Sunday, May 11, 2014

Robi Lõuna-Konverentsi kokkuvõte

Toon blogilugejatele samuti ära Robi FB fännilehele kirjutatud lühikokkuvõtte võistlusest, et oleks ajaloo jaoks olemas:

Dan O'Brien: "There is always a pole vault" .

Kiirus on olemas, mis on kõige tähtsam. Muljetavaldav on see, et talvel läbisin 60m 7.04-ga ja nüüd juba 100m 10.54-ga.
Kauguses vajan paari head trenni, "ilma valudeta" trenni ja siis leian oma äratõuke kindluse tagasi.
Kuul on ülesmäge minemas. Järgmisel võistlusel tuleb!
Kõrgus - ma parem näitan järgmine võistlus...
400m jaoks oleks veidi vaja joosta ka. Me trenni ülesehitus kahjuks ei soosi kiiret aega sellel alal. Tuleb treeneriga väike jutuajamine teha.
Tõketes oli väga kehv soojendus, lõin hõppeliigese paiste ja äratõuge muutus väga valuliseks, mistõttu oli äärmiselt keeruline üksi lõpuni jõuda, mitte kiiret aega joosta.
Ketas oli endajaoks isegi kõige rohkem rõõmu tekitav ala. Viimased trennid ja soojendus ei lubanud miskit, aga reaalsus oli teine.
Teivas.... Tegelikult on mul selle ala üle hea meel. Sain nulli, jah, aga vahel juhtub ka sellised asju. Kõige tähtsam on see, et olen julguse tagasi saanud. Vahetasin 4.57 pikad teibad 4.90ste vastu. Aasta tagasi poleks ma sellist käiku unes ka näinud. KAHJUKS ei suutnud treener märgata, et mul olid kõikidel hüpetel samm all kas siis pöid või isegi rohkem. Tundsin, et miski on vale, aga treener seda kahjuks ei märganud... Õnneks on videodel kõik hüpped olemas ja nüüd saan vaadata, mida peab muutma, et järgmine kord lendaks üle lati. Kahjuks tegin veidi viimasel katsel vasakule randmele liiga, aga loodan, et midagi hullu ei ole. Läks isegi hästi, kui vaadata, kuidas ma sealt 4.50m pealt alla tulin.. Vabandust kõigile neile, kes seda pealt pidid nägema. Võis jube olla küll...
Viimase kahe ala kohta pole midagi öelda. Need alad on tegelikut väga heas seisus. Tõestan 11-12 juuni Eugenes!

Tänan neid, kes minusse usuvad!
Küll tuleb, vajan aega.

Karl Robert (Robi)

No comments:

Post a Comment