Total Pageviews

Thursday, January 14, 2016

Esimene võistlus tulekul


No nii, sõbrad! Tundub, et koogiteemalistes sissekannetes tuleb väikene paus, sest pärast poolteist aastat Georgia Ülikoolis õppimise kõrval toimunud ravi ja taastumist peaks hakkama lõpuks kandma mingit resultaati. Esimest korda jagati ka Robile välja võistlusvarustus, mis laiali laotatuna nägi välja nii:

Esimene võistlusvarustsu Georgia Ülikoolist
Ja esimesed võistlused, kus varustusega staadionile saab minna toimuvad juba homme ja ülehomme ehk 15. ja 16. jaanuaril Briminghamis Alabama osariigis, mis jääb poiste (Maicel ja Robi) ülikooli linnast ligi 4 tunni autosõidu tee kaugusele.
 
Võistlusel, mis on küll päris võistlus, aga Robi sõnul siiski rohkem nagu trenni eest, on kõik nende kooli mitmevõistlejad antud üles neljal alal, esimesel päeval 60m tõkkeid ja teivashüpe ja teisel kaugus ja kuul.
 
Georgiale püüavad punkte tuua vanad kalad Maicel Uibo ja Garrett Scantling. Devon Williamsi nime teavad ka kindlasti usinamad Maiceli võistluste jälgijad, aga seda Karl Salurit, seda ei ole selle kooli all keegi veel esinemas näinud.
 
Ise olen ärevil. Kuigi Robi ütles, et sisehooajalt palju oodata ega loota ei tasu, sest ikka veel käib ju taastumisjärgne vormikogumine. Eriti rahulikult palus ta võtta seda esimest võistlust, millel osalemine võrdub pigem rohkem nagu kahe trenniga. Aga katsu sa siis rahulikult võtta. Ja kui rahulikult võtta ei suuda, siis rahutust tahaks juba jagada. 
 
Igatahes juba homme loeme-näeme. Üle hulga aja Maicel ja Robi taas koos rajal :).
Uinun pöidlad pihus.

No comments:

Post a Comment