Total Pageviews

Saturday, January 23, 2016

Üksikalad Lexingtonis ja mujal

Sel nädalalõpul võisteldakse kindlasti mitmes paigas, aga mina jälgin ennekõike Rod McCravy Memoriali Lexingtonis, kus osalevad Robi ja Maicel ja nende pundist ikka ka Devon Williams ning Garrett Scantling.
Samal ajal hoian silma peal veel Birminghamis toimuvatel võistlustel, kus teevad oma üksikalasid Grete Šadeiko ja Markus Leemet.
 
Georgia poiste alaks reedel oli kaugushüpe. Robi ei lennanud nii kaugele kui oleks igatsenud, pikimaks hüppeks mõõdeti 6.85. Ütles, et särtsu ei jagunud praegu ja tehniliselt oli kehv. Osalt tingitud vahest suhtelisest jahedusest, mis nendenigi jõudnud on. Vaata või pilti:


Sisehalli Georgias ei ole, aga saan aru, et on rajamisel. Devon hüppas suhteliselt korraliku tulemuse - 7.20, Garretti parimana jäi kirja 6.98. Maicel ei hüpanud. Jalg või jalad ei ole hetkel heas hüppevormis, eriti selle kliima jaoks, arvan ise juurde, aga täpsemalt sai tema jala probleemist lugeda Õhtulehest, millest selgub, et ka eelmised tagasihoidlikumad näitajad olid hoitud hooga tehtud.
 
Laupäeval peaks lisanduma tulemused 60m tõketes, kuulis ja teivashüppes. Mõnel alal peaks tulemus tulema ka Maiceli nime taha.
 
Birminghamis jooksis Markus eile tõkkeid, ajaga 8.60. Grete jooksis samuti, tema ajaks 8.79. Nemadki peaks täna jätkama. Ootan õhtut.

Lexingtonis olid poistel kuuli tulemused sellised:
Garrett - 14.66
Robi - 13.69
Devon Williams - 12.89
Maicel kuuli ei tõuganud.

Samal ajal lendas Markuse kuul Birminghamis  12.87 ja Grete kuul, mis on muidugi vähe kergem, lendas 12.01. Nii sama nad ikkagi ei lenda, tuleb üsna kõvasti tõugata.

60 m tõkkeid sai Devon finaali ajaga 7.93 ja parandas finaalis oma tulemuse 7.87 peale
Garretti aeg oli 8.12, Robi tagasihoidlik 8.53 oli parem kui varem :).
Maicel tõkkeid ei jooksnud.

Teivas hüppes ületas Garrett 5 meetrit, Maicel 4.85 ja Robi seekord 4.55.

Grete ületas kõrguses 1.68.

No comments:

Post a Comment