Total Pageviews

Thursday, July 7, 2016

Amsterdam mitmevõistlejate ridadesse täiendust ei andnud

Viimase hetkeni püsis lootus, et Amsterdami EM toob olümpiale sõitvate mitmevõistlejate ridadesse täiendust, aga võta näpust. Lootused olid tegelikult osadel isegi kõrgemad! Mitte ainult täiendust ei oodatud, vaid isegi usuti, et meil on varumeeste pingil mehi, kes võiksid koguni Saluri teleka ette suruda, aga võta näpust.

Pärast Päevalehes ilmunud artiklit "Pahapill, Õiglane või Saluri - kes jääb koondisest välja?" küsisid mitu inimest, kas Robi ei saagi olümpiale.

Nüüd võib kindlalt öelda, et saab. Maicelil ja Robil tuleb võtta Eesti mitmevõistluse tiimi esindamise raske töö oma õlgadele.
Maicel Uibo ja Karl Robert Saluri oma staadionil
Suuri sõnu ja katteta lubadusi poisid jagada ei taha. Veel on puhkamise aeg, aga isegi puhates mõeldakse aina sellele, kuidas end säästvalt liigutada. Robi puhul on hea sõnum see, et eile sai "saapast" lahti ja täna proovis juba veidi sörkida.

Mäletatavasti tõmbasid tugevad lihased viimasel üliõpilaste meistrivõistlusel luu katki. Ausalt öeldes ei saa ma ikka veel päris hästi aru, kuidas oli võimalik võistlust jätkata ja mitte lihtsalt jätkata ja mitte kuidagi, vaid koguda summana kokku 7934. Seejuures kuus ala pindluu murruga ja seejuures joostes 1500 m veel ajaga 4.30,14!
Loodan, et sellest ei saa uus normaalsus. Kuigi Robi sõnul läheks ta olümpiale või katkise luuga, on mul ometi hea meel, et olümpiavõistluste mitmevõistluseni on aega veidi rohkem kui viis nädalat. Selle ajaga jõuab kosuda mees ja mehe ehitatav ratas. Mootorratas.
 
Ma ei saa aru, mis pisik minu poegi on nakatanud, aga vanad masinad ja nende äratamine uuele elule on mõlemi ühiseks kireks kujunemas. Robi alustas õnneks tagasihoidlikumalt. Esmalt ostis ühe 72. aasta Yamaha, mis nägi välja selline:
 
Lähemalt vaadates selline:
 
Kirgliku poisina lammutas ta ratta laiali, et näha, millest see koosneb:
 
Jupid olid mu meelest ilusad, aga ta meelest andis neid veel ilusamaks teha:
Kuna trenni peale liiga palju aega ei kulunud, siis oli võimalus uued jupid enne olümpiat tagasi külge ka õmmelda:
Veel nipet-näpet ja ongi ratas vitriini panekuks valmis :). Tegelikult lubab ikka veidi sõita ja  uhkeldada ka sellega. Vend Siim Kaareli Volga kõrvale passiks hästi.
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment