Total Pageviews

Saturday, January 21, 2017

2017 sisehooaeg avatud

Georgia ülikooli plakat
Ema on olnud vahepeal talveunes ja sestap vahest fännid ei teagi, et selle hooaja esimene proovivõistlus on tegelikult juba seljataga. Nimelt pandi 7. jaanuaril korraks seljad kokku, et näha ja märku anda, mida kellelt on oodata. Robi ütles oma kokkuvõtte postituses juba ära, et ärgu keegi kohe jaanuari alguses liiga palju lootku, sest tema jaoks esimene tõsisem proovivõistlus on jaanuari lõpus e 28.-29., kui Fayetevilles Arkansase osariigis toimuvad hooaja esimesed mitmevõistluse võistlused, aga olgu siis tagantjärele ära toodud ka esimese katsevõistluse tulemused.
 
60m tõkkeid läks aia taha. Eestist ei saa aru, mis juhtus, aga aeg 8.57 polnud isegi Robi jaoks enam miski aeg. Seletus saabus mehelt endalt: probleem oli olnud esimeses pakus, mis stardis lahti tuli. See ei olnud mitte esimene kord. Lubas õppida ja pakke rohkem kontrollida.
 
Teivashüppes kaks katset õnnestus, tulemuseks kesine 4.50. Selgitus selle päeva hüppe kohta ütles, et ühtegi proovikatset teha ei jõudnud. Proovis 12 sammu pealt ja pikemate teivastega. Tunnet ei tulnud. Tulemust ka mitte.
 
Kuulitõuge oli ainus, millega ta oma avavõistlusel rahule jäi, kuigi kumm oli olnud selleks ajaks juba üsna tühi. Ainsaks kirja läinud tulemuseks oli 14.03, teisi mõõtmisele läinud katseid hindas  vähemaks ja astus seepärast üle. Aga seekord oli jõudnud soojenduskatseid ka teha, mis olid lennanud kõik 14 meetri kanti ja enam. Seega ise oli alaga Rahul.

Täna, 21. jaanuaril on taas kavas üks nö trennivõistlus, kus Robi on jälle üles antud kolmel alal, ehk siis taas 60m tõkkeid, teivas ja kuul. Saab näha, kas pakud peavad paremini, teibas tuleb tunne ja kuul lendab. Kes tahab ise tulemustega tutvuda või ka teiste tulemusi näha, see vaatab siia .
Kes sinna vaadata ei viitsi, see ootab siinsamas, kuni ema tulemused üle kannab.

60m tõkkeid nägin hetk tagasi isegi videost ja sealt tundus, et pakud pidasid, tõkked jäid püsti, aga aeg 8.62 ütleb, et äkki oli midagi korrast ära??
Robi kinnitas pärast võistlust, et oli korrast ära jah. Ütles, et ei istu talle sellised võistlused, kus kõik 3 ala toimuvad ühel ajal ja kõik alad on võistlejaid täis antud. Soojenduseks ja keskendumiseks aega ei jää. Nii oli saanud tõkkeid proovida ainult korra, mis piirdus vaid esimese tõkke ületamisega. Jooksu ajal oli saanud küünarnukiga kõrval jooksjalt ja nii ta seekord läks.

Teivashüppes jäi täna laeks 4.58. Hüppas 12 sammu pealt, kui see kellelegi olulist infot annab, aga taas, soojendus või proovikatseteks mahti praktiliselt polnud, mehi oli üles antud 22. See tähendab, et esimesed võistluskatsed olid tegelikult kui proovikatsed, algkõrgus 4.43 õnnestus kolmandal ja järgmine kõrgus 4.58 teisel katsel. 4.73 jäi püüdmata.
Enne veel, kui teivashüpe poole peale sai, algas kuulitõuke võistlus, mis tähendab, et sinna ta lihtsalt ei jõudnud ja oligi see trennivõistlus läbi.

"Eks järgmisel nädalal näeb, mis seis reaalsuses on," ütles ise, pidades silmas hooaja esimest 7-võistlust Fayettevilles. Eesmärk endale on seatud ja perele ka välja öeldud. Vaatame, kas õnnestub realiseerida. Ema igatahes jääb ootama pöidlad peos.



 

No comments:

Post a Comment