Total Pageviews

Friday, March 10, 2017

Sisehooaja tähtsaim võistlus tulekul

Hakkab pihta!


Ameerika ülikoolide 16 parimat meest ja naist igal alal panevad taas seljad kokku, et selgitada välja kergejõustiku 2017. aasta sisehooaja parimad.
Robi ülesandeks on kaitsta enda ja oma kooli au 7-võistluses.
Selle aasta tulemuste põhjal on 16 parima mitmevõistleja seis enne võistlusi selline:


Milliste ootustega läheb Robi vastu tänasele võistluspäevale, mis Eesti aja järgi algab kell 20.00, küsisin eile temalt endalt. Viitasin see juures Märt Roosna artiklile, milles rõhutati, et sportlane peaks jääma fännide ees ausaks, ega tohiks varjata võimalikke vigastusi.
 
Esimene vastus küsimusele, kuidas tervis ja millised ootused, oli lühike ja ammendav: "Tervis on parem. Ootused suured!"
 
"Aga tegelikult?", pinnisin edasi ja sain vastuseks, et tegelik seis selgub rajal. Robi kinnitas, et kindlasti ei tahaks ta olla möödunud aastast kehvem. Seega rahulolu tagaks iga tulemus mis ületab kokkuvõttes punktisummat 5856.
 
Tundub, et ükski koht tema 23-aastases kehas praegu suuri probleeme ei valmista, aga loota ja oodata, et tippsportlasel, kuskilt midagi tunda ei anna, seda mina enam hästi uskuda ei suuda.
 
Igatahes olen ma õhtu ootel, pöidlad juba higistavad peos. Loodan, et väljub võistlustelt terve ja rahulolevana. Infot eesootavate võistluste kohta leiab SELLELT LEHELT.

No comments:

Post a Comment