Total Pageviews

Thursday, May 11, 2017

Hooaja esimene 10-võistlus algamas

Rauno Liitmäe, Markus Leemet, Karl Robert Saluri
 Poisid nagu ponksid on täna täpselt sellisena rivis, et kaasa teha Ameerika üliõpilaste ühe piirkonna kõrgkoolide meistrivõistlustel. Tegemist on maakeeli Kagu konverentsi meistrivõistlustega ehk SEC Championships, kus kolme meie mehe kõrval näitab oma vormi ka juba tuttav imemees Lindon Victor.
 
Eestlasi on kuulduste kohaselt kohapeal veel, aga ülejäänutest loodame pigem kõrva- ja silmapikendust. Ehk annab nende kaudu saada lisainfot, mis pelgalt tulemusi jälgides jääks saamata ja ehk on neil mõju, et hoida kõrgel meie meest motivatsiooni.
 
Võistluste toimumispaik Columbias Lõuna-Carolinas on Markuse kodu ülikooliks. Eestlaste teadvusesse on selle ülikooli nime toonud tubli korvikütt Maik-Kalev Kotsar, kes on Markuse koolivend. Ameerika ülikoolidel on kõigil oma vapiloom. Kui Georgial on selleks bulldog, siis Lõuna-Carolina ülikooli vappi kaunistab kukk. Loodan, et ma ei eksi ja hoian poistele pöialt, et see kuke-aastale kohane vapiloom neid täna-homme kaitseb ja edu toob.
 
 
Iga mees läheb võistlustele vastu oma ootuste ja eesmärkidega. Mina toetan ja vahendan sündmuste käiku. Tulemusi hakkan jälgima siit.
Loodan, et ka blogi jälgijad on juba pöidlad soojaks masseerinud. Edu poistele!

No comments:

Post a Comment