Total Pageviews

Saturday, May 6, 2017

Robi ja Maiceli testvõistlus Athensis


Maicel sõitis jälle oma ülikooli linna, et koos sõprade ja Petrosega trenni teha ja miks mitte ka end testida enne Götzist.
Täna jooksis 110 meetrit tõkkeid alustuseks ja tulemus polnud paha - 14.81. "Ha-ha-haa," naeris Robi ja kirjutas: halb jooks. Asjatundjatega ei vaidle. Maiceli isiklik on sel alal 14,61.

Robi teeb kaasa teivashüppes ja proovib kettaheidet ka. Tal seisab juba järgmisel nädalal ees hooaja esimene kümnevõistlus, seega ka tema jaoks tegemist testiga. Ta enda sõnul on tervis olnud praegu korras ja trennis on saanud jälle kõiki alasid proovida.


Valis algkõrguseks 4.65, millest lendas üle kolmandal katsel, teisel katsel ületas 4.80 ja nii jäi. Ütles, et hüppas vahelduseks suure kaikaga. Tuul keerutas ja üksi keksis. Rohkem täna ei tulnud, aga see eest oli olnud hea trenn, olid Robi sõnad..

Maicel alustas kõrgusel kõrgusel 5.05. Kõrguse 5.15 jättis vahele ja 5.25 ületas teisel katsel. Nii jäi. Pole paha või mis. :)

Oodata on veel ketast, kus mõlemad mehed kaasa teevad ja Maiceli poolt ka kaugushüpet.

Maicel on kaugusega ühelepoole saanud. Ilus tulemus jälle 7.53, aga tuul oli täna keerutav ja keerutas end tugevamaks kui tohiks just Maiceli pika hüppe ajal. Tulemus on siiski kena.

Ja siis veel se ketas.

Maiceli pikim kettakaar oli täna 48.03. Robi vahest jälle naeraks, kui ma ütleks, et korralik tulemus, aga palju sa trennist siis ikka tahta void. Rekord on tal sel alal 49.14. Ju Götzises jõuab kettale korraliku tuule alla panna.

Robi ise sai kettas kirja vaid ühe katse aj selle pikkuseks mõõdeti 42.51. Ma olen sellega samuti rahul, arvestades, et tema isiklik päris võistlustel on olnud 43.80.
 
Selline oli siis soojendus tähtsamatele võistlustele, mis Robi jaoks algavad juba tuleval neljapäeval ehk 11. mail ja Maiceli jaoks paar nädalat hiljem ehk 27. mail. Pöidlad pihku! 

No comments:

Post a Comment