Total Pageviews

Thursday, June 29, 2017

Euroopa võistkondliku mitmevõistluse MV eel

Neli aastat tagasi, aastal 2013 istusin oma arvutiga Kadriorus toimunud mitmevõistluse meeskondlikul superliigal, avastasin, kui hakkasin otsima kinnitust sellele, millal tegi Robi viimati mõne mitmevõistluse Eestis, ja leidsin ühe postituse seest sellise pildi:

Markus Leemet ja Karl Robert Saluri
Pildi allkirjaks olin 4 aastat tagasi kirjutanud: "Juhuslikud musklimehed pealtvaatajate hulgas või järgmised osalejad Superliigal?" Klõpsu tegijaks Maicel Uibo isa Toomas Uibo.
 
Tänaseks on vastus teada! Tegemist on järgmiste osalejatega sel aastal toimuval Euroopa meeskondlikul mitmevõistluse meistrivõistlustel. Robi ja Markusega koos lähevad karikad sihtima Janek Õiglane ja Kristjan Rosenberg.
 
Kokku on oma meeskondadega väljas seitsme riigi mitmevõistlejad, Eestile lisaks Valgevene, Ukraina, Prantsusmaa, Suurbritannia, Sveitsi ja Poola mees- ja naiskonnad.
 
Võistkonna arvestuses on oluline, et neljast liikmest vähemalt kolm lõpetaks ja võimalikult kena tulemusega. Eestil on lootus võistelda karika eest, arvas Robi Eesti Raadio spordiuudistele antud usutluses. Mis meil, pealtvaatajail selle vastu võiks olla!!
 
Ise istun loodetavasti tribüünil ja loodetavasti meedia akrediteeringuga, mille ma õigeaegselt tegin, aga mille vastus või staatus selgub alles kohapeal. Loodan, et see on positiivne ja mul on võimalik oma emotsioone vahendada blogijälgijatega, kuigi nende jaoks, kes tuule ja külma kätte istuma ei taha tulla, on loodud meeldivad võimalused ülekande jälgimiseks Delfi või TV6 vahendusel. Aga nagu postituse algusest selgus, on teinekord hea, kui on koht, kust asjade käigust tagantjärelegi ülevaadet saab.

Aga kui nüüd alguse juurde tagasi tulla ja püüda vastata, millal viimati said fännid Eestist kaasa elada Robi võistlemisele Eestis, siis mitmevõistluse kohapealt tegi ta viimati Eestis kaasa Leksi viievõistluse Kadriorus aastal 2013.
 
Viimane 10-võistlus, kus Robi Eestis võistlemas võis näha, toimus muide Tartus aastal 2012 ja siis oli tegemist A-klassi Eesti meistrivõistlustega, kus Robi osales koos Markusega pärast kena võistlust sama vanuseklassi MMil Barcelonas. Tartus alustasid poised ilusasi, aga Robi sai tookord teibas nulli ja jäi teiba nulliga eestikatel teiseks. Esimese koha sai teiste ebaõnnestumise tõttu tookord Janek Õiglane.
 
Seega on sellest möödas juba 5 aastat, kui ta viimati Eestis 10-võistlust tegi. Kõlab uskumatult, aga selle teadmisega või sellest innustatuna tulevad ehk mõned tõsisemad fännid nädalavahetusel Kadriorgu lisaks, sest tont seda teab, millal teda jälle päriselt Eestis võistlemas näha saab.
 
Pöidla hoidmist väärib muidugi kogu võistkond ja igast Eestimaa nurgast. Isegi laulupeolised võivad salaja pöidlad pihku pigistada. Oleks nüüd ainult, et ilma peaks!

No comments:

Post a Comment