Total Pageviews

Sunday, June 11, 2017

Mis selle põlvega NCAA-l tegelikult juhtus

 
Nüüd on selline lugu, et emotsioonidest kantud postitusest ja esialgsetest oletustest on sündinud versioone Robi vigastuse ja selle põhjuste kohta, mis ei vasta tegelikkusele. Seega on viimane aeg jagada Robi enda selgitusi selle kohta, mis spekulatsioone tekitanud tõkkejooksus tegelikult juhtus.
 
Ülekandest, mis meil õnnestus välja võluda, oli näha, et Robi tõmbas ühe tõkke maha, kaader liikus tema pealt ära ja mees ülejärgmiselt rajalt lendas uperkuuti. Kaks meest ületasid finišijoone nagu peab, kolmas (Robi) ja neljas (kukkuja) jäid rajale oluliselt kauemaks, aga lõpetasid siiski.
 
Robi enda seletus ja selgitus kõlas nii: "Ülekõrvalrajal toimunud kukkumine ei mänginud minu jaoks mingit rolli. Mul läks endal rütm sassi, jooksin tõkkele pihta, siis läks jalg valesti maha, aga kohe ei tundnud midagi. Alles pärast finišit sain aru, et midagi on tuksis. Kontrollis selgus, et sidemete venitus."
 
Palju on spekuleeritud sellega, kas Robi Kadriorgu võistlema tuleb või mitte. Pigem on arvatud, et mitte. Robi ise oli tulemise meelt aga juba enne NCAA-d, probleemiks oli siis üksnes teivaste transport. Ilma oma teivasteta ta ei võistleks, ütles varem. Nüüd on muidugi küsimuseks ka tõkkejooksus hangitud sidemete venitus - kas see üldse laseks võistleda, juhul kui teda ikka rajal näha tahetakse. (Mina tahan! :) )
 
Robi enese sõnul tahaks tema küll väga võistelda, eriti kuna hästi alanud võistlus Eugene's pooleli jäi. "Esmaspäeval, 12. juunil saan enda jaoks selgeks, kas kerge vigasaamine võiks takistada võistlemise otsust või pigem mitte," ütles ta. Laupäeval oli igatahes juba ilma probleemideta käinud.
 
Enne MMi ootaks ikka ühte toredat lõpuni tehtud võistlust ka, et siis juba küpsete ubinate pealt vaadata, kes suudab mida.

No comments:

Post a Comment