Total Pageviews

Friday, April 6, 2018

Eesti meistrivõistlused Georgia Ülikooli staadionil

Hahahaaa, hea nali!

Tegelikult pooltõsi, sest Georgia ülikoolis toimuval hooaja esimesel 10-võistlusel osalevad kaheksast üles antud osalejast neli Eesti noormeest. Neist kolm on sama kooli tudengid: Robi, Johannes Erm ja Maicel Uibo. Lisaks sõber Markus Leemet Lõuna-Carolinast

Võistlus algab meie aja järgi kell 18.45, nii et olge valmis.
Georgia Ülikooli staadion Athensis
Alade vahe on umbes pool tundi, nii et tõotab tulla kiire võistlus. 
Värskeid pilte mul teiega hetkel jagada ei ole, sest nuia seda Robi palju nuiad, tema teeb trenni, mitte pilte. Sooja on Athensis korralikult. Vähemalt täna, kuni 23 kraadi. Homseks lubab juba hoopis teist ilma, aga algame algusest.

100 MEETRIT
Siin on esimese ala tulemused, võtke või jätke! 








Ja veel enne kui sa suudad siin pool 100 meetri tulemustest aru saada, need ära seedida ja miskit pidi kommentaari anda, toidetakse sealt poolt juba kauguse tulemustega. Poisid üllatavad. Mitte ainult meie omad. Vaadake ise!!

KAUGUSHÜPE
Johannes püstitas kauguses uue isikliku - 7.78. Tim Duckworth on puhta pöörane - 8.03. Robil jäi 3 sentimeetrit isiklikust puudu. Teiste tulemused ilusad Harju keskmised.

Oot, oot. Vaene naine Kuimetsast on väikeses kimbatuses, sest asju taaskord vaadates, märkasin varem salvestatud ja uuesti kuvatud kauguse tulemuste vahel väikest erinevust. kas teie märkate?
Kodustaadioni toetuseks tuleb seda vist lugeda, sest Robi algselt ebaõnnestunuks loetud teisest katsest sai ajaga uut isiklikku tähistav mark - 7.66

Kahe ala järel: 

1. Tim Duckworth           2067
2. Robi (Karl Saluri)     1935
3. Juss (Johannes Erm) 1868
4. Maicel Uibo                1749
5. Cale Wagner                1742
6. Cody Walton               1741
7. Markus Leemet         1704
8. Jared Seay                   1661

KUULITÕUGE

Fantastiline, lihtsalt fan-tas-ti-li-ne! Seekord mitte Robi.
Pakkuge, kes võttis kuulitõukes alavõidu??
MARKUS LEEMET!! tulemusega 14.84. Seejuures lendas Markuse kuul kõikidel katsetel kaugemale kui kellelgi teisel, mis tähendab, et vähim oli tal täna 14.80 ja ülejäänu pudenes sinna vahele.
Johannese kuul lendas samuti üle isikliku - 14.02.
Maicel oli kuulis teine tulemusega tulemusega 14.71
Robi täna 14 meetri joont ei ületanud, aga tulemus polnud paha - 13.97.

Siit paistavad kätte kõik katsed, loodan, et jäävad püsima.
Kolme ala kokkuvõte sai selline:
Aga nüüd hüppavad poisid kõrgust ja see lööb nagu ikka tulemused teiseks e õhu klaariks.

KÕRGUSHÜPE
Ei olnud üllatusi sel alal. Robi hüppas oma tavapärase 1.86. Markus ka täna kõrgemale ei lennanud.
Maiceli kontole jäi 2.13 ja Johannes, kes on jälle sõiduvees, ületas 2.01. Järjekordne isiklik.
Ja punktiseis koos järjestusega sai tiba teise näo.
Kas mul on vahel hale ka oma pojast, et tiivad teda kõrguses ei kanna? Tahate ausat vastust?   - vahel on jah. Aga siis lohutan end ja teda ka, kui ta peaks mingit lohutust vajama, et eks kõigil ole oma achilleuse kand ja tema oma enam ei üllata.  Edasi kentuki poisid! Ees on veel 6 ala. 

Ma ei saa aru, mis toimub. Kiirustasin vist liiga eelmise halaga, sest ka siin läks ühe mehe tulemus korrigeerimisele ja see oli mõistagi Robi, kelle kõrgushüppe tulemuseks nende võistluste lõpp-protokolli jääb 1.89. No ega seegi teab mis hiilgav tulemus pole, aga kõrgus on kallis ala ja seega on 26 lisapunkti nagu maast leitud. Või siis ikkagi õhust. :)

400 MEETRIT 
Tehtud. Kui Robi oli eelmisel alal ankrumees, siis viimasel alal liider. Tema aeg täna 48.24
Johannes tegi jälle head jooksu, aeg 48.55 ja ega teised ka isiklikele palju alla ei andnud. Vaadake, eestlased, ja tundkem uhkust!
Esimene päev lõppes Tim Duckworthi juhtimisel ja meie meeste väga heade tulemustega seal sabas. 

Oot, oot, Robi andis teada just, et andmetesse on oodata korrektuure, sest tema kõrguse tegelik tulemus oli 1.89 ja lõplik punktisumma hoopis 4264. See tähendaks, et Robi, kes enne korrektuurigi oma senist isikliku rekordi graafikut tublisti edastas, edastab seda tegelike tulemuste põhjal koguni +102 punktiga. Tema Isiklik seni oli 8108 punkti. Ja nii on! Homsele vastu läheme allpool olevate tulemustega.

Homme ei pruugi ilma poolest tulla sama tore, lubab kuni 17 kraadi, aga meie omad on karastunud, suvel, 1. juulil tuli neil ju Kadriorus võistelda vaid 1 kraadises suvesoojas. Pöidlad pihku, poisid teevad head tööd!

No comments:

Post a Comment